Přehled zápasů v týdnu od 2. do 8. 4. 2018

Přehled utkání týmů MFK Frýdek-Místek v týdnu od 2. do 8. dubna 2018.

MUŽI

FK Fotbal Třinec - muži 2:2 (1:1) - branky FM: Tandir, Mozol

FC Viktoria Žižkov - muži 1:2 (1:0) - branky FM: Varadi, Tandir

DOROST

FC Baník Ostrava - mladší dorost U16 7:0 (2:0)
Sestava FM: Rusek - M. Merta, Kolář, Niesner, Nytra - Blaha (41. Brojač, 43. Corriero), K. Merta, J. Mikulenka, Hodula (41. Packo) - Šigut, Vahalík. Trenéři: Radek Punda a Kamil Raška.
Jestliže jsme v první půli ještě dokázali držet výsledkově přijatelný stav, po přestávce a prostřídání, od něhož jsme si slibovali oživení naší hry zejména směrem dopředu, jsme naopak inkasovali ještě pětkrát. Šance, do kterých jsme se dostali, jsme proměnit nedokázali a soupeř tak zaslouženě vysoko zvítězil.

FC Baník Ostrava - starší dorost U18 6:3 (2:3) - branky FM: Zima, Hladík, Kováč
Sestava FM: Zouhar - Želazko (73. Chýlek), Kudláček, Bača, Botur - Zima (61. Kopecký), Blahuta, K. Málik (73. Corriero), Kutáč - Hladík (84. K. Merta), Kováč (84. M. Merta). Trenéři: Miroslav Onufer a Lukáš Čerňák.
Poločas jsme hráli velice dobře a zaslouženě se dostali dvakrát do vedení. V tom druhé nám velice rychle docházely síly a soupeř toho s přehledem využil. I přes hokejový výsledek dnes musím hráče za předvedený výkon pochválit.

FC Zbrojovka Brno - starší dorost U19 7:2 (3:0) - branky FM: Kudláček, Kutáč
Sestava FM: Zouhar – Dudek (72. M. Hammer), Kudláček, Holec, Botur (56. Ciesarík) – Kutáč (83. Bača), Mrkvička, Šohaj, J. Fukala – P. Kováč, Hladík. Trenér: Radomír Hlaváč.

FC Zbrojovka Brno - mladší dorost U17 2:1 (1:0) - branka FM: 62. L. Maceček
Sestava FM: J. Málek - Koval, Šostý, Banyácski, Procházka - Křenek, Strouhal (16. K. Merta), Forch, Chýlek (53. Myška) - L. Maceček, Šigut (57. Alexis Akritidis (70. Vahalík). Trenéři: Petr Němec a Petr Schmidt.
Po prohře s Hradcem jsme chtěli v Brně bodovat. Utkání s výborným soupeřem bylo vyrovnané, ale bylo spíš bojovné, kde souvislých fotbalových akcí bylo pomálo. Hra měla od začátku velmi vysoké tempo, které obě mužstva udržela až do konce utkání. Když jsme si mysleli, že první poločas skončí remízou, domácí v poslední minutě dali vedoucí branku. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že se pokusíme srovnat, jenže po standardní situaci v první minutě druhého poločasujsme špatně pokryli hráče a dostali lacinou branku. Od této chvíle se kluci snažili s výsledkem něco udělat. To se nám podařilo v 62. minutě, také po standardní situaci, kdy jsme Macečkem korigovali. Ke konci utkání jsme vrhli všechny síly do útoku a chtěli jsme alespoň remizovat, ale to se nám nepodařilo, i když střela Davida Forcha v závěru nadělala domácímu brankáři velké problémy. A tak odjíždime z Brna s prázdnou. Dnes jsme předvedli kvalitní výkon, který ovšem body nepřinesl. Kluky chválím za předvedený výkon, odvedli maximum, co mohli. Tady ještě připomínám, že jsme museli dvakrát střídat kvůli zraněním (Strouhal, Al. Akritidis).  

ŽÁCI

FC Baník Ostrava - mladší žáci U13 3:6 (0:3, 2:1, 1:2) - branky FM: 15. V. Kováč 0:1 (Hlosta), 29. Kunčík 0:2 (Švrček, Krejčí), 30. Kunčík 0:3, 35. Švrček 1:4, 82. Tůma 3:5 (Konečný), 89. Kunčík 3:6 (Hlosta)
Sestava FM: Řeha, Mařík - V. Míček, Jedlička, Rašovský, Křížek, Hlosta, Švrček, V. Kováč, Konečný, Kuboš, Kunčík, Krejčí, Tůma. Trenéři: Radek Šmíd a Martin Rojíček.
Těžký zápas. Kluci byli prvních deset minut za soupeřem vždy o krok pozadu. Neproměňovali jsme také šance, což nás stálo lepší výsledek. Obdržené branky padly po hrubých individuálních chybách. Výhra samozřejmě vždy potěší, ale výsledek nebyl prioritní, spíše mě mrzí již jednou zmíněné neproměňování vyložených šancí. To musíme do dalšího utkání určitě zlepšit.

FC Baník Ostrava - mladší žáci U12 0:9 (0:1, 0:4, 0:4) - branky FM: Foldyna 4, Táborský 3 (1x z pk), J. Míček, Deingruber
Sestava FM: Šimeček, Strack - Vrobel, Tománek, Karas, Matula, Deingruber, J. Míček, Táborský, Michalík, Foldyna, Kabát, Stryja, Grygar, Maté. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.
Sehráli jsme kvalitní utkání s kvalitním soupeřem, které nás prověřilo. Své šance jsme dokázali proměnit, soupeř nikoliv, čemuž odpovídá i skóre. Povedlo se nám udržet čisté konto. Musím pochválit brankáře i celou naší obranu. Výborný kolektivní výkon, bojovnost, nasazení, tak by to mělo být.

starší žáci U15 - FC Vysočina Jihlava 2:4 (2:2) - branky FM: 6. Šeba (M. Mikulenka), 10. Marciňa
Sestava FM: Müller - P. Vyvial, Murín, Klimeš, Büchi (62. Janyška) - Jurga, Šilák - Marciňa, M. Mikulenka, Šeba (62. Hrabec) - T. Maléř (50. Stareček). Trenéři: Karel Orel a Milan Šponer.
I přes ospalý začátek se nám z rychlých protiútoků podařilo dvakrát skórovat a vytvářeli jsme si i velmi dobré střelecké příležitosti. V defenzivních činnostech jsme však často propadali a s chutí hrající soupeř toho dokonale využil.

starší žáci U14 - FC Vysočina Jihlava 6:0 (2:0) - branky FM: 30. Stareček 1:0 (M. Málek), 33. A. Kováč 2:0 (M. Mikulenka), 42. Stareček 3:0 (O. Maléř), 43. M. Málek 4:0 (Šponer), 45. M. Málek 5:0, 69. M. Málek 6:0 (Barčák)
Sestava FM: Dragon - P. Žáček, Janýška, Pešek, O. Maléř - Kaňák (61. Barčák), Sladovník, M. Mikulenka (36. Šponer), A. Kováč - Stareček (52. F. Kowalczyk), M. Málek. Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
Dnes k nám přijel velice kvalitní soupeř z popředí tabulky, který vzhledem na postavení v tabulce obdržel docela dost branek. Po vyhraném zápase v minulém kole na hřišti Baníku jsme chtěli toto vítězství potvrdit i v domácím zápase a potvrdit stoupající formu na úvod jara. Našim klukům se podařilo toto utkání zvládnout a díky závěru prvního poločasu a výborného nástupu do poločasu druhého soupeře vysoko porazit. "Jsme rádi, že se nám daří proměňovat vytvořené šance a naši útočníci si drží střeleckou formu, plusem taky je vychytaná nula a práce naší obrany a samozřejmě celého týmu," shodli se oba trenéři naši čtrnáctky.

PŘÍPRAVKA

ročník 2007 - turnaj OP mladších žáků - sobota 7. 4. (hř. Stovky - 10.30 h)

Albrechtice - ročník 2008 (sobota 7. 4. - hř. Albrechtice, 13.00 h)

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B