MFK Vyškov - FK Frýdek-Místek 1:1

Herní příprava na jarní odvetnou část Valcířům pomalu graduje. V pořadí jedenáctým soupeřem našeho "A" týmu byl třetiligový MFK Vyškov, který je v Moravskoslezské fotbalové lize na čtvrté příčce.
(17.2.2018) | Vyškov UT
MFK Vyškov - FK Frýdek-Místek
1:1


Komentář

Herní příprava na jarní odvetnou část Valcířům pomalu graduje. V pořadí jedenáctým soupeřem našeho "A" týmu byl třetiligový MFK Vyškov, který je v Moravskoslezské fotbalové lize na čtvrté příčce.

Stejně jako proti Hulínu, tak i tentokráte začali Pulpitovi svěřenci aktivněji a v 9. minutě jsme se ujali díky gólu Vaška Mozola rychlého vedení. V 21. minutě jsme si ovšem nepohlídali standardní situaci domácích a bylo srovnáno. Vyrovnaný stav nakonec vydržel až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího. "Konečný výsledek měl být pro nás určitě jiný, než nakonec byl. Bohužel jsme do zdárného konce nedotáhli několik akcí. Sráží nás stále finální situace, kdy po dobrém přechodu na útočnou polovinu soupeře pak nenajdeme ve vápně útočícího hráče, který by zakončil. Chyběl mi tam rovněž i větší hlad po vítězství," řekl krátce po utkání asistent trenéra Jan Žižka. 

Další přípravné utkání (předposlední před ostrým startem FNL v Třinci) sehrajeme v domácím prostředí, a to v úterý 20. února, kdy od 16 hodin hostíme na umělé trávě ve frýdeckých Stovkách celek z Mohelnice.

MFK VYŠKOV - MFK FRÝDEK-MÍSTEK 1:1 (1:1)
Branky: 21. Krejčí - 9. Mozol. Rozhodčí: Martinec - O. Lenfeld, Psota. Diváci: 50.
Vyškov:
Machalický (46. Sova) - Jeřábek, Kuncl, Odehnal, Novotný - Němeček, Diakite, Lahodný, Matocha - Zoue, Přerovský. Střídali: Krejčí, Studený. Trenér: Jan Trousil.
Frýdek-Místek (1. pol.):
Mihálek – Švrček, Gáč, Bialek, Slaninka – Dramé – Grussmann, Šumský, Mozol, Ahmetović - Kondrakhin. (2. pol.): Buček – Biolek, Mravec, Bala, Jasenský – Chvěja – Hruška, Varadi, Willwéber, Slaninka - Macej. Trenér: Martin Pulpit.

Ohlasy trenérů

Jan Trousil (trenér Vyškova): Z naší strany velmi dobrý zápas. Po hrubé chybě v rozehrávce jsme dostali branku, ale jinak jsme byli v prvním poločase lepší a zaslouženě jsme Krejčím srovnali. Po změně stran jsme měli na vedení, ale velké šance jsme neproměnili. Celkově jsem spokojen s přístupem i stylem, jakým kluci zápas odehráli.



Martin Pulpit (trenér Frýdku-Místku): Na kvalitním terénu s kvalitním soupeřem mělo utkání tempo i nasazení. Domácí nás ohrožovali hlavně ze standardních situací. My jsme si ve druhém poločase vytvořili šance, ale nedokázali jsme je proměnit.


×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B