FK Frýdek-Místek - Bohemians Praha 1905 0:0

This text will be replaced
15.kolo (18.11.2017) | Stovky
FK Frýdek-Místek - Bohemians Praha 1905
0:0


Komentář

Další utkání s přívlastkem „důležité“ sehráli naši nejstarší dorostenci proti pražským Bohemians. Stejně jako před čtrnácti dny proti Příbrami, i dnes skončil zápas bezbrankovou remízou, a tak přišel na řadu opět penaltový rozstřel o další bonusový bod. V této dovednosti se mladým Valcířům podařilo opět uspět, takže si připisují do tabulky další veledůležité dva body.

Ohlasy trenérů

Radomír Hlaváč (trenér Frýdku-Místku): Do utkání jsme šli s odhodláním urvat z něj tři body. To se nám sice nepodařilo, ale i dva body bereme s pokorou a jsme za ně rádi. Měli jsme dobrý vstup do utkání, kdy jsme si vytvořili šance, ale bohužel i ty nejvyloženější jsme nedokázali proměnit. Poté znervózníme, začneme být v některých situacích zbrklejší, tím trpí kvalita naší hry a dostáváme soupeře zpět do boje o výsledek. Zápas je pak až do konce o tom kdo udělá chybu, a kdo ji dokáže potrestat. Je dobře, že na penalty jdeme z daleko větším sebevědomím a daří se nám v nich vítězit. Tím mám na mysli nejen střelce, ale i brankáře. Kluky dnes chválíme za obrovské nasazení a týmovost.



Jakub Haranta (trenér Bohemians): Vstup do zápasu se nám nevydařil a prvních dvacet minut jsme se štěstím přežili několik nebezpečných situací před naší brankou. Od druhé půle prvního poločasu se náš výkon s přibývajícími minutami zlepšoval. Lepší pohyb, větší počet získaných míčů a přesnější přechod do útoku znamenal, že si kluci vypracovali pár dobrých šancí. Skórovat však z protiútoků mohl i soupeř, a tak je konečná remíza asi spravedlivým výsledkem.