MŠK Povážská Bystrica - FK Frýdek-Místek 2:1

Ani ve druhém přípravném utkání jsme recept na našeho soupeře nenašli. V Povážské Bystrici prohráváme gólovým rozdílem 2:1.
(18.1.2020) | Športovcov 2115
MŠK Povážská Bystrica - FK Frýdek-Místek
2:1


Komentář

Ke druhému přípravnému střetnutí letošní zimy jsme cestovali o víkendu do Povážské Bystrice. S účastníkem slovenské třetí nejvyšší soutěže ale bohužel prohráváme 2:1, když nám obě branky vstřelili domácí v prvním poločase. Nám se krátce po změně stran podařilo alespoň snížit pohotovou ranou Petra Hurty. "Je škoda, že jsme svou herní převahu nedokázali v prvním poločase nějak gólově zužitkovat. Soupeř nás dvakrát dokázal trestat z rychlých akcí, kdy se dostal do přečíslení. Nám se na začátku druhého poločasu podařilo snížit, když se levačkou na vzdálenější tyč trefil Hurta. Měli jsme i další šance, ale musíme uznat, že své příležitosti si vypracovali také domácí," řekl k utkání asistent trenéra Josef Sláma.

V následujícím týdnu mají Valcíři v plánu sehrát další dvě utkání. V sobotu 25. ledna od 11.00 hodin proti druholigovým Vítkovicím (hrát by se mělo na umělé trávě areálu Vista), o den později pak poměříme od 13.00 hodin síly proti maďarskému druholigistovi Dorogi FC. Tento zápas se bude hrát ve slovenské Seredi.