Fenomens vítězem Lipina Cupu 2019

Ve čtvrtém ročníku fotbalového turnaje v malé kopané LIPINA CUPU 2019 se z vítězství nakonec radoval tým s názvem Fenomens.

Za vzájemné spolupráce Kuna Teamu FM a MFK Frýdek-Místek, z.s., se o uplynulém víkendu odehrál na perfektně připravném hřišti v Lískovci turnaj v malé kopané. Vítězem 4. ročníku LIPINA CUPU se nakonec stal tým Fenomens. "Nesmírně mě těší, že se úroveň našeho turnaje každým rokem zvyšuje," pochvaloval si po skončení celé akce jeden z hlavních organizátorů turnaje Petr Hruštinec.

O postup do vyřazovacích bojů bojovalo od rána deset přihlášených týmů a mezi nejlepší čtveřici se nakonec podařilo proniknout hráčům Fenomens (mladí hráči FC Baníku Ostrava), Kuna Teamu, Armostavu (loňský obhájce) a Leemonu.

Duel mezi celky Fenomens a Kuna Teamem skončil v řádné hrací době nerozhodně 4:4, a tak o postupujícím do finále rozhodovaly pokoutové kopy. V nich měli přeci jen lepší mušku hráči Fenomens, kteří na penalty vyhráli 2:1. Rovněž i druhé semifinále nemělo v základní hrací době vítěze. Uktání mezi Leemonem a Armostavem skončilo smírem 2:2, i zde musely rozhodovat penalty. A v nich přálo štěstí hráčům Leemonu, kteří svého soupeře zdolali 3:2.

Souboj o konečnou třetí příčku pro sebe urvali fotbalisté Armostavu, kteří pořádající Kunu porazili 5:3. Ve finále tým Fenomens přeci jen potvrdil roli papírového favorita a po výhře 3:1 nad Leemonem se mohli jeho hráči radovat ze zaslouženého vítězství.

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Dominik Vojvodík z Armostavu. Nejlepším brankářem se stal Martin Hrubý z vítězného Fenomens. 

"Jménem všech, kteří se o tento turnaj starali, bych chtěl poděkovat vedení MFK Frýdek-Místek, z.s., za vstřícný postoj a umožnění uspořádat čtvrtý ročník turnaje, a to v Lískovci, kde jsme měli opravdu perfektní zázemí a podmínky," dodal na závěr Petr Hruštinec.

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek