GKS Katowice - FK Frýdek-Místek 6:0

Do druhého přípravného utkání letošní letní přípravy poslal trenér Martin Pulpit na hřiště velmi omlazenou sestavu. Ta nakonec zkušenému soupeři nestačila.
(10.7.2019) | Katowice
GKS Katowice - FK Frýdek-Místek
6:0


Komentář

Průběh utkání zcela ovlivnily začátky obou poločasů. V tom prvním inkasovali Valcíři dvě branky v rozmezí 5. a 10. minuty. Podobně tomu bylo i po změně stran, kdy se domácí GKS trefil postupně v 51. a v 53. minutě. Po hodině hry pak přidal pátou branku utkání Rumin, konečnou podobu výsledku pak stanovil v samém závěru střídající Kompanicki.

„Do utkání jsme kluky poslali z plného tréninkového zatížení. Více příležitosti tenotkráte dostali hráči, které tady máme na zkoušku a také jsme chtěli dát větší prostor našim mladým klukům, aby jsme si ucelili nějaký přehled a pomalu formovali kádr, který bude připraven na soutěž,“ začal s hodnocením frýdecko-místecký trenér Martin Pulpit, který tak doma nechal opory týmu jako Literák, Varadi, Skwarczek, Mozol a další.

„I z toho pohledu nebereme výsledek jako potupnou porážku, spíše jako velkou zkušenost pro kluky, kteří ještě před měsícem hráli dorosteneckou soutěž,“ dodal Pulpit.

K dalšímu zápasu nastoupí Valcíři už v pátek 12. 7. od 17 hodin, kdy jejich soupeřem bude opět soupeř z Polska. Tady však musíme naše fanoušky upozornit, že na žádost domácího Widzewu Łódź, se bude zápas odehrávat za zavřenými dveřmi (na utkání tedy určitě nejezděte!!).

Foto + video (web GKS Katowice)