Starší žáci odstartovali přípravu

F r ý d e k-M í s t e k - Po dorosteneckých kategoriích, které vstoupily do letní přípravy v pondělí, zahájili ve středu 10. července fotbalový "dril" i starší žáci.

Sice pod mrakem, starším žákům to ale rozhodně na náladě při prvním dni letní přípravy neubralo. Odpoledne se začaly obě kabiny pozvolna plnit. Pro nynější hráče U15 se toho příliš nezměnilo, i v této sezóně je povede jako hlavní trenér Radek Šmíd společně s asistentem Davidem Stachovcem. Nějakých dlouhých proslovů a přestavování tak nebylo třeba a po úvodním pozdravení se šlo hned na věc.

Pro hráče U14 byla přece jen situace trochu jiná. Z mladších žáků přestoupili do žáků starších, především je ale čekalo seznámení s novými trenéry. Doposud se sice potkávali na Stovkách, nyní však budou spolupracovat. Ani zde se osvědčené duo v trenérském štábu nemění, U14 povedou Lubomír Macíček a Miroslav Poledník. Třetím do party je pak Filip Adam, který bude mít stejně jako v minulé sezóně na starosti tým Future U15.

Obě kategorie využily k tréninku pochopitelně areál na Stovkách. Svorně si pak užili míče dosyta. Byť samozřejmě nechybělo pořadné rozvičení, trénink probíhal především s míčem formou různých cvičení. Nechyběl ani fotbal a trenéři se mohli přesvědčit, že kluci přes volno určitě fotbal hrát nezapomněli. V sobotu čekají na U15 i U14 první přípravné zápasy. Ve Smilovicích se Valcíři utkají proti APMT Polska.

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek