FK Frýdek-Místek - Frenštát p. Radh. 1:1

Poprvé v letní přípravě se Valcíři představili také i domácím fanouškům. Ti však museli za utkáním do Chlebovic, kde se duel s Frenštátem pod Radhoštěm odehrál.
(16.7.2019) | Chlebovice
FK Frýdek-Místek - Frenštát p. Radh.
1:1


Komentář

Fotbalisté Frýdku-Místku stihli ještě před odjezdem na herní soustředění v Polsku odehrát čtvrté přípravné utkání. Po sérii tří zápasů s polskými soupeři, se tentokráte Valcířům postavil divizní nováček z Frenštátu pod Radhoštem. „Tímto zápasem jsme ukončili hrubou část přípravy. I proto jsme dali znovu příležitost dorostencům a také jsme do hry zapojili hráče, kteří jsou u nás na zkoušce,“ řekl po skončení zápasu domácí kouč Martin Pulpit.

Do hry se tak z nových tváří dostal žilinský odchovanec Ľubomír Gorelčík, který naposledy hrál v týmu FK Terchová. Dalším zkoušeným hráčem je srbský fotbalista Stefan Visić, který už to v našem týmu zkoušel v zimním období, ale pak odešel do FK Pohronie a naposledy hrával v Lučenci. Třetím zkoušejícím je záložník Dan Ožvolda, který se přes Porubu dostal do ostravského Baníku a naposledy hostoval v druholigových Vítkovicích. Šanci rovněž dostal i šestnáctiletý dorostenec Jakub Mikulenka.

Zápas nakonec Valcíři vyhráli 2:1, když naše góly vstřelili v prvním poločase Gorelčík a Kutáč. Hosté dokázali snížit až v samém závěru střetnutí. „První půle byla z naší strany určitě herně lepší, než ta druhá. Teď nás čeká herní soustředění v Polsku, kde by se již měla vykrystalizovat základní sestava,“ prozradil Pulpit.