Přehled utkání v týdnu od 22.7. do 28.7.2019

Přehled utkání v týdnu od 22.7. do 28.7.2019.

MUŽI

Hapoel Acre FC - muži 1:2 - branky FM: Visić z pk., Telnar

muži - FK Jablonec B 4:3 branky FM: 19. z pk a 51. Varadi, 56. Teplý, 70. Telnar

DOROST

Opava - starší dorost U18 3:1 - branka FM: Zrůnek
Sestava FM: Moják (Rusek) - Mokroš, M. Merta, Kolář, Nytra - Brojáč, Cempírek, Hammer, Hodula- Siedlok, Zrůnek. Trenéři: Lukáš Čerňák a Josef Bardoň.
Zápas jsme si prohráli během prvních pětadvaceti minut, kdy nás Opava potrestala po našich zbytečných chybách dvěma góly. Byli jsme nedůrazní v osobních soubojích, špatně jsme dostupovali a nedostali se do tempa. Do druhého poločasu jsme přeházeli sestavu a z naší strany to bylo po herní stránce podstatně lepší. Hned v úvodu jsme si vytvořili dvě gólové šance, které jsme nevyužili. Pro kluky to bylo náročné utkání po soustředění, odehráli ho bez střídání v jedenácti hráčích.  

Vítkovice - mladší dorost U17 8:1 (7:0) branka FM: Šeba
Sestava FM: Müller - Büchi, Murín (45. Vyvial), Střižík, Kulhánek - Marciňa (30. Hrabec), Šil&aac ute;k (5 7. Vicher), Klimeš, Jurga (45. Rimmel) - Kavka, Šeba. Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
Utkání, na které budeme chtít velmi rychle zapomenout, protože kromě toho, že jsme především v první půli selhávali ve všech herních činnostech, tak jsme se nebyli schopni soupeři vyrovnat v nasazení, rychlosti a důrazu. Bez těchto atributů se fotbal na této úrovni hrát nedá.

Vítkovice - mladší dorost U16 3:6 - branky FM: Stareček 2, Králík 2, Maléř
Sestava FM: Dragon - Berek, Vykopal, Šponer, Rek, Švrček (41 V. Kováč), Kaňák, Maléř, Hlosta (60. O. Švrček), Stareček, Králík. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Velmi dobré utkání z naší strany, hlavně co se týče ofenzivy. Kluci hráli aktivně, s chutí a předváděli hezké kombinační akce, kdy některé z nich zakončili hezkými góly. Vítkovice jsme do větších šancí nepouštěli, o to více mrzí 3 branky, které jsme dostali téměř z ničeho. Naopak my jsme ještě spoustu dalších příležitostí zahodili. Tak, jako se už stává tradicí, museli nám vypomoct kluci z U 15 a ty musíme pochválit, protože zahráli velmi dobře a vůbec u nich nebyl vidět nějaký věkový rozdíl. Potěšitelná je taky střelecká potence obou našich útočníků, kteří vstřelili po dvou brankách.

ŽÁCI

starší žáci U15 - Třinec 5:2 (2:0) branky FM: 35., 41. a 50. Švrček, 23. V. Kováč, 55. Jeřábek
Sestava FM: Řeha - Šimíček (41. Hofírek), Míček, Žiga, Hofírek (23. Pastucha) - Ježík (41. Kuboš)(55. Jedlička), Hlosta, Křížek (13. Jedlička)( 41. Jeřábek), Kuboš (30. Kunčík)- O. Švrček, V. Kováč (65. Ježík). Trenéři: Radek Šmíd a David Stachovec.
Utkání na konec našeho soustředění ve Smilovicích jsme začali pomaleji, ale nakonec jsme odehráli vcelku dobrý zápas. Celé soustředění a zápasová vytíženost všech hráčů splnila náš plán na tento úsek přípravy. Jsme velmi rádi , že to všichni hráči zvládli a hlavně ve velkém počtu hráčů.

starší žáci U14 - Třinec 10:2 (6:1) branky FM: Michalík 5, Foldyna 2, J.Nalewajka 2, Vrobel
Sestava FM: Šimeček (Maruchnič) - Matula, J.Míček, Deingruber, Karas, Šmondrk, Čapčuch, Foldyna, Michalík, Vrobel, Nalewajka
Do hry zasáhli: Grygar, Stryja. Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník. 
Kluci si s chutí zahráli a zastříleli. I když výsledek vydadá jednoznačně, tak i soupeř chtěl hrát fotbal a naši obranu prověřoval. Za výkon kluci zaslouží pochvalu, ale stále se musíme chtít zlepšovat a fotbalově zdokonalovat.

Skalica - starší žáci U15 (sobota 27. 7. - hř. Skalica - zrušeno)

Skalica - starší žáci U14 (sobota 27. 7. - hř. Skalica - zrušeno)

mladší žáci U13 - Opava 3:9 - branky FM: Majer, Molitor, Rozdolský
Sestava FM: Cáder (Strmiska) - Rodek, Gongol, Hlavatík, Majer, Rek, Kakara, Krasula, Uhlář, Žáček, Haslhofer, Volný, Tvarůžka, Meca, Pečiva, Bojda, Rozdolský, Molitor. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
První přípravné utkání jsme sehráli na výborně připraveném hřišti v Lískovci. Snažili jsme se hrát kombinačně, po zemi. Nutno podotknout, že soupeř z Opavy je opravdu velice kvalitní. Je škoda, že se nám nepodařilo využít více šancí, klukům by to pomohlo. V tomto zapase jsme využili všechny hráče, kteří byli k dispozici. 

mladší žáci U12 -  Opava 1:9 (0:3,0:3,1:3) - branka FM: K. Šištík
Sestava FM: Kaňák (Stromšík) - Vaculík, Janik, Hejda, Michna, Žačík, Vyvial, Bardoň, K. Šištík, V. Šištík, Tengler, Galásek, Stříž, Klepač, Gabriš. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.