6. ročník Nohejbal Lipina Open zná vítěze

F r ý d e k-M í s t e k - Nohejbal to je česká fotbalová specialita. Již šestým rokem se jí baví v období prázdnin i fanoušci Lipiny. Zasportovat si a pobavit se v příjemné atmosféře, to je primární cíl každého ročníku Nohejbal Ultras Lipina Open, ani tentokrát tomu nebylo jinak.

Šestý ročník turnaje byl naplánován na sobotu 20. července a nutno podoktnout, že tento termín byl výhrou v loterii, jelikož počasí vyšlo parádně. Sportovní zápolení se odehrávalo na kurtech TJ Sokol Frýdek-Místek mezi dvanácti tří až čtyř členných týmů. K dispozici byly dva kurty, proto se rozlosovaly skupiny podle tradičních lipinských barev, modrá a bílá. Pro správný sportovní výkon samozřejmě nesmělo chybět občerstvení, špičkový guláš od kuchařek z MŠ Sněženka a samozřejmě pivo, limo dle chuti. Vítězství v turnaji obhájil po krásném finálovém utkání s mnoha skvělými výměnami tým Sviadnova, který porazil Rakeťáky. Třetí místo vybojovali Kostkáři.

Modrá stupina: Rakeťáci (15 bodů), Kocouři (12), Šipky (9), Důchodci (6), Boby Boucher (3), Neumínic (0)
Bílá skupina: Sviadnov (15), Kostkáči (12), Dirty (9), Opel (3), Nonstop (3), Stokaros (3)

Konečné pořadí týmů: 1. Sviadnov, 2. Rakeťáci, 3. Kostkáči, 4. Kocouři, 5. Dirty, 6. Důchodci, 7. Šipky, 8. Opel, 9.-10. Boby Boucher, 9.-10. Nonstop, 11. Stokaros, 12. Neumínic.

Individuální ceny získali: Hráčem turnaje se stal Pes z týmu Důchodci, cenu za obětavost pro tým získal Zombajs z týmu Neumínic (bylo to jediné zranění na turnaji), cenu Fair Play získal Nytrák za tým Neumínic, cenu za nejlepší dresy získal tým Dirty.

Poděkování sponzorům turnaje: Ultras Lipina z.s., MFK Frýdek-Místek z.s., Statutární město Frýdek - Místek, Plzeňský Prazdroj a.s. – pivovar Radegast, AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o., ELORA GROUP s.r.o., YOUMATCH, TJ Sokol Frýdek-Místek, Sport Bar Stovky a také dobrovolníkům, kteří pomohli s organizací a servisem.

Věcnými dary přispěli: Sweetsen Fest – Frýdek-Místek sobě, Klub a galerie U Černého kocoura, Fajny Festival, Dominik Drmela.

Na závěr bychom vás rádi pozvali na další kulturní akci podporovanou Ultras Lipina z.s. a to FAJNY FESTIVAL, 23. srpna, U Arnošta s hudební hvězdou Rocky Leonem.