Zopakujeme ve Vítkovicích podzimní vítězství?

Ve středu je na pořadu 23. kolo Fortuna národní ligy. Valcíři se představí v nedalekých Vítkovicích.

MFK VÍTKOVICE - MFK FRÝDEK-MÍSTEK

Svěřence trenéra Miroslava Nemce čeká ve středečním odpoledni další utkání Fortuna národní ligy. V rámci 23. kola zavítáme na hřiště druholigového nováčka z Vítkovic. Na krásném ostravském stadionu začíná utkání v 17 hodin a Valcíři věří, že je v derby fanoušci přijdou povzbudit. "Teď nás čekají soupeři, které musíme porazit. Jak Vítkovice, tak i v sobotu Pardubice, jsou v tabulce pod námi. Chceme určitě uspět," burcuje před středečním derby zápasem kapitán Frýdku-Místku Petr Literák. "Kdybychom utkání nezvládli, nebylo by to pro nás vůbec příjemné," dodal Literák.

Valcíři se v úterním zimním čase připravovali na svého soupeře na hlavním stadionu ve Stovkách. Tým je však odhodlaný pro úspěch udělat maximum. Soupeř, i když je momentálně na sestupové pozici, bude ale těžkým oříškem. Na jaře se totiž Vítkovicím v domácím prostředí daří (se Žižkovem vyhráli 1:0, s Třincem remizovali 0:0 a naposledy doma porazili Znojmo 3:0 !!). Utkání bude rozhodovat trojice rozhodčích Peter Mrázek, kterému na pomezí bude pomáhat dvojice krajských rozhodčích Radek Kotík a Valter Boček.

Na podzim se více dařilo našim hochům, kteří s Vítkovicemi vyhráli vysoko 5:2 (branky: 37. a 51. Stratil, 22. Literák, 84. Vyskočil, 90.+1 Slaninka – 55. Ondráček, 90. Jurča). Podobným výsledkem bychom nepohrdli ani tentokrát.

I když bude ve středu pěkná zima, nenechejme naše hochy ve štychu a přijďte je na Městský ostravský stadion povzbudit. Vaše hlasivky budou Valcíři potřebovat.

INFORMACE Z WEBU SOUPEŘE:

Vstupné:
* Vstupenka 60 Kč
* Děti do 15 let, senioři nad 75 let, fanoušci ZTP A ZTP/P - vstup zdarma

Upozornění:
* Děti, senioři, ZTP, si musí vyzvednout bezplatnou vstupenku na pokladně !!!
* Nenoste prosím sebou na utkání větší batohy či tašky !!!

Pro fanoušky jsou připraveny zdarma:
* Bulletiny
* noviny Moravskoslezský Deník - pro prvních 30
* Slosovatelné vstupenky

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek