Soustředění U18 splnilo představy trenérů

F r ý d e k-M í s t e k - V uplynulém týdnu absolvovala soustředění naše U18. Od neděle do středy se připravovala v Komorní Lhotce.

Od neděle 21. do 24. července byl domovištěm U18 Penzion Zátíší v Komorní Lhotce. Pokud nebyl připraven trénink zde, vyrážel tým pod vedením kvarteta trenérů Vojvodík, Dian, Čerňák a Bardoň na hřiště do nedalekých Smilovic a Dobratic.  „Podmínky byly skvělé, přesně takové, jaké jsme si představovali a potřebovali. Byl k dispozici i bazén, kde jsme mohli regenerovat. Přijeli za námi také dva profesionální maséři, což bylo fantastické, pochovaloval si trenér staršího dorostu Roman Vojvodík.

Soustředění bylo tradičně pestré. Od herních tréninků, střelby, ale také pilování taktických věcí, přes tabatu a například i volejbal.  „Využili jsme vše co nám zázemí nabízelo. Soustředění nemůže být jen o dřině, proto jsme využili i volejbalového hřiště a zašli na bowling, zminil kouč, který nedávno oslavil sedmačtyřicáté narozeniny. A jak si pochovaloval přístup hráčů? „Jsem velice spokojený, kluky bych chtěl za přístup pochválit, opravdu makali. Zažil jsem už hodně týmů a tenhle mě morálkou a pracovitostí velice příjemně překvapil. Pokud budou takle kluci pokračovat, určitě se jim to vrátí, chválil kouč.