U14 bude bojovat na turnaji v Hradci Králové

F r ý d e k-M í s t e k - Zpestření a pořádná výzva čeká na naší U14. 3. a 4. sprna se totiž již poosmé zúčastní třináctého ročníku O pohár primátora města Hradce Králové.

Přípravný zápas o víkendu pro U14? Ne, rovnou několik, a hned turnajových. O víkendu totiž budou mladí Valcíři bojovat v Hradci Králové O pohár primátora města Hradce Králové. O turnajové vavříny bude zápolit hned 28 týmů. Ty budou v úvodní fázi rozděleny do pěti základních skupin (tři skupiny po šesti, dvě po pěti). Frýdek-Místek byl nalosován do pětčilenné skupiny E.

Pro Valcíře to nebude nic jednoduchého - ve skupině, která se bude hrát v Lhotě pod Libčany, je čeká Slovácko, Mladá Boleslav, Senica a Ústí nad Labem. Do turnaje vstoupíme v sobotu od 8:30 zápasem s Mladou Boleslaví. Po úvodní sobotní části bude turnaj pokračovat v neděli opět skupinovou formou, kde se bude hrát v pěti skupinách o umístění. Do bojů o nejvyšší mety postoupí vítězové skupin a nejlepší tým z druhého místa.

Svěřenci trenérů Lubomíra Macíčka a Miroslava Poledníka nabrali v posledních zápasech výbornou střeleckou formu. Vítkovice porazili 5:2, Třinec pak dokonce 10:2. Věřme, že se střelecká pohoda přetaví i v Hradce Králové, budeme držet palce.

ÚČÁSTNÍCI TURNAJE: Hradec Králové, Baník Ostrava, Bohemians 1905, MŠK Žilina, Liptovský Mikuláš (SVK), Cidlina, Slavia Praha, Jihlava, Liberec, Trnava (SVK), Púchov (SVK), Braník, Sparta Praha, Příbram, Zlín, Trenčín (SVK), Pardubice, Písek, Vítkovice, Předměřice-Hořiněves-Dohalice, Jablonec, Petržalka (SVK), Sigma Olomouc, Slovácko, Senica (SVK), Mladá Boleslav, MFK Frýdek-Místek