U14 sbírala zkušenosti na tradičním turnaji

F r ý d e k-M í s t e k - Žákovské týmy MFK Frýdek-Místek jsou tradičními účastníky turnaje O pohár primátora Hradce Králové. Tohle léto nebylo vyjímkou a Valcíři se zúčastnili již poosmé. Proti U14 opět stála velmi kvalitní konkurence.

Valcíři se v základní skupině střetli s Mladou Boleslaví, Slováckem, Senicou a Ústí nad Labem. V žádném ze čtyř utkání nepropadli, naopak, odehráli velice kvalitní zápasy. Chyběl však kousek štěstí, vždyť už v prvním utkání proti Mladé Boleslavi byla Lipina kousek od vítězství. V prvním dnu kluci podávali kvalitní výkony a zanechali sympatický dojem. Mít jen trochu štěstí radovali bychom se v zápasech s Mladou Boleslaví a Slováckem z vítězství,“ hodnotil trenér Frýdku-Místku Lubomír Macíček.

Náš tým tak druhý den turnaje bojoval ve skupině o umístění, kde se ale výsledkově příliš nedařilo. „V neděli už nám bohužel došly síly a kluci si sáhli až na dno. Ale v posledním zápase neděle proti MŠK Žilina musíme kluky pochválit, že se klukům že Slovenska vyrovnali a jen nás může mrzet neproměňování šancí,“ komentoval kouč druhý den turnaje, který celkově hodnotí velmi pozitivně. „Zúčastnili jsme velmi kvalitního turnaje a jsme rádi že jsme mohli změřit síly s týmy z celého Československa. Tento turnaj nám ukázal na čem musíme zapracovat a kluci mají zážitek a obrázek jak hrají kluci z top týmů Česka a Slovenska.

Výsledky základní skupina: FM - Mladá Boleslav 2:2 (J. Míček, Vrobel), FM - Slovácko 2:3 (Maté a Michalík), FM - Senica 2:3 (Foldyna a Michalík), FM - Ústí nad Labem 1:1 (Čapčuch)

Skupina o umístění: FM - Braník 1:2 (Roman), FM - Příbram 1:5 (Nalewajka), FM - Ústí nad Labem 0:2, FM - MŠK Žilina 1:4 (Šimeček)

KONEČNÉ UMÍSTĚNÍ: 1. Sparta Praha, 2. 1.FC Slovácko, 3. Bohemians 1905, 4. Sigma Olomouc, 5. Slavia Praha, 6. MFK Vítkovice, 7. Spartak Trnava, 8. Baník Ostrava, 9. FC Petržalka, 10. FC Hradec Králové, 11. FK Pardubice, 12. FK Senica, 13. AS Trenčín, 14. Fastav Zlín, 15. Slovan Liberec, 16. FK Mladá Boleslav, 17. MŠK Púchov, 18. Předměřice-Hořiněvec-Dohalice, 19. MŠK Žilina, 20. 1.FK Příbram, 21. ABC Braník, 22. FK Ústí nad Labem, 23. MFK Frýdek-Místek, 24. Tatran Liptovský Mikuláš, 25. RMSK Cidlina, 26. Vysočina Jihlava, 27. FK Jablonec, 28. FC Písek


×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek