O další body doma proti Hlučínu

F r ý d e k-M í s t e k - Ve 3. kole MSFL čeká Valcíře doma pikantní souboj. Ve Stovkách totiž přivítají Hlučín, tedy soupeře, který minulou sezónu zhatil sny Lipiny o druhé lize. Utkání má výkop naplánovaný na sobotu 16:30.

Svěřenci trenéra Pulpita mají po dvou kolech na svém kontě čtyři body, po domácí výhře nad Sigmou Olomou přišla vydřená remíza v Rosicíh. Nyní by pochopitelně Valcíři rádi opět bodovali naplno. Soupeřem bude v sobotní večer Hlučín, tedy tým, na který nemá Lipina z minulé sezóny vůbec dobré vzpomínky. Právě v Hlučíně se v posledním kole uplynulého ročníku MSFL rozplynuly Frýdku-Místku sny o druhé lize, když prohrál 2:1 a z postupu se tak radovala Líšeň.

Zatímco Valcíři měli solidní vstup do soutěže, o Hlučínu se to rozhodně nedá říct. Ačkoliv odehrál oba dva zápasy v domácím prostředí, nepřipsal si ani bod. Nejprve přišla prohra 2:0 Otrokovicemi, pak porážka 4:0 od Petřkovic. Hlučínské tak potěšil alespoň postup do 2. kola MOL Cupu po vítězství nad Frenštátem 2:1.

Od léta vede Hlučín nový trenér Marcel Melecký, který se musel vyrovnat s některými bolestivými ztrátami v kádru. Jedním z nich byl například klíčový záložník Jaroslav Málek, který odešel do druholigové Líšně. Stále se však může spolehnout na zkušeného útočníka Dominika Krauta.