Ve středu na pohár, v pátek na MSFL

F r ý d e k-M í s t e k - Mimořádně nabitý program, pro fanoušky velice zajímavý, budou mít Valcíři v tomto týdnu. V středu od 17 hodin totiž ve Stovkách přivítají v rámci 2. kola MOL Cupu prvoligovou Karvinou a hned v pátek si užijí dalšího fotbalu, když se ve Frýdku-Místku představí v rámci MSFL Otrokovice.

Dva zápasy ve třech dnech. Náročný program budou muset zvládnout svěřenci trenéra Martina Pulpita. První výzva je čeká ve středu, kdy se v rámci 2. kola MOL Cupu střetnou s Karvinou. Ve Stovkách tak na chvíli ožijí doby, kdy spolu oba soupeři ještě nedávno zápolili o body v rámci druhé ligy. Karviná bude chtít pochopitelně splnit roli prvoligového favorita a také navázat na úspěšný ligový duel ve Zlíně, kde svěřenci trenéra Straky slavili první ligovou výhru v sezóně. Valcíři se naopak budou chtít vytáhnout a překročit stín minulé sezóny, kdy vypadli ve 2. kole poháru s prvoligovou Opavou.

Pohárový duel nabídne řadu minipříběhu. Na hostování z Baníku Ostrava je v Karviné útočník Jakub Šašinka, který v žákovském věku působil ve Frýdku-Místku. V dresu Lipiny zase naopak momentálně působí na hostování karvinský odchovanec brankář Jiří Ciupa. V Karviné dříve hrával také záložník Valcířů Michal Skwarczek. Fanoušci budou jistě zvědaví i na souboj dvou emotivních trenérů - kouče Frýdku-Místku Martina Pulpita a lodivoda Karviné Františka Straky.


Vstupné na pohárové utkání s Karvinou je jednotné, a to ve výši 100 Kč.
Držitelé permanentek a děti do 15 let mají vstup na zápas zdarma!!
Všechny návštěvníky středečního střetnutí upozorňujeme, aby koupi vstupenky (předprodej nebude) nenechávali na poslední chvíli, aby se u turniketů a pokladen netvořily zbytečné fronty. Pokladny budou v den utkání otevřeny již od 15.30 hodin.

PARKOVÁNÍ
Všechny fanoušky, kteří na pohárové střetnutí dorazí svým automobilem, bychom chtěli poprosit, aby k zaparkování využili okolní ulice kolem fotbalového stadionu. Parkování přímo na vyhrazené ploše u stadionu ve Stovkách bude mít v tento den omezený počet parkovacích míst. Dbejte proto, prosím, pokynů Policie ČR, která bude dopravu před stadionem řídit.


Za pouhých 46 hodin po pohárovém utkání čeká na Lipinu test druhý. Tentokrát budou Valcíři hajít první místo v MSFL. Do Frýdku-Místku zavítají čtvrté Otrokovice. I ony si v MSFL drží neporazitelnost, když dvakrát zvítězily a k tomu přidaly dvě remízy.