Přehled zápasů v týdnu od 30.9. do 6.10. 2019

Přehled zápasů v týdnu od 30.9. do 6.10. 2019

MUŽI

10.k. MSFL: muži  - SFK Vrchovina 2:0 - branky: Literák, Varadi


DOROST

starší dorost U19 - Baník Ostrava B 0:0
Sestava FM: Sýkora – J. Dudek (c), Packo, Strouhal, Procházka – J. Mikulenka – Křenek (76. Psota), Krajčo (46. Benc), Nezhoda, Pavela (89. Koval) - Chýlek (69. Kolenič). Trenér: Jan Žižka.
Kluci utkání odbojovali, ale s druhým poločasem bychom si měli poradit lépe. Byly tam situace, které jsme nedohráli. Bod ale bereme s pokorou, jelikož v samotném závěru mohl soupeř i zvítězit. Teď se musíme dobře připravit na další utkání, které nás čeká v Jihlavě. Tam se bude hrát o těch pomyslných šest bodů.

FK Nový Jičín - starší dorost U18 4:2 (2:0) - branky FM: Corriero, Cempírek
Sestava FM: Rusek - Hammer (c), M. Merta, Kolář, Nytra (75. Dimel) - Hodula (80. Niesner), Cempírek, Rakovcij, Brojač - Corriero, Zrůnek. Trenéři: Roman Vojvodík, Lukáš Čerňák, Josef Bardoň a Radomír Dian.
I přesto, že jsme si proti Novému Jičínu dokázali vytvořit tlak a poziční převahu, po celý zápas jsme museli dotahovat. Soupeř byl v zakončení efektivní a dokázal využít našich zbytečných chyb.

mladší dorost U17 - Baník Ostrava B 1:5 (1:1) - branka FM: Střižík
Sestava FM: Müller - Kulhánek, Büchi, Murín, Šponer (82. Eltner) - Jurga (65. Kavka) , Kaňák, Klimeš (c), Maléř (82. Březina) - Střižík, Šeba. Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
Proti úřadujícímu mistrovi ČR ve své kategorii jsme odehráli velmi dobře první poločas, ve kterém jsme byli Ostravským vyrovnaným soupeřem. V druhé půli nám však již došly síly a kvalita hostů se začala postupně projevovat i gólově.

FK Nový Jičín - mladší dorost U16 3:0 (0:0)
Sestava FM: Dragon - Vicher, Ševčík, Račev, Rek, Barčák, Vykopal (c), Hrabec (70. Cempírek ), A. Kowalczyk, A. Stareček, Králík. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
První poločas jsme se ještě vyvarovali hrubých individuálních chyb a udrželi jsme čisté konto. Ovšem v útočné fázi jsme byli úplně bezzubí a téměř jsme neohrozili domácí branku. V druhém poločase už se individuální chyby objevily a soupeř nás za ně trestal a naopak my jsme pokračovali v útočné fázi ve velmi špatném výkonu. U většiny hráčů nám chybí kvalita ve hře 1 na 1 jak v obranné, tak v útočné činnosti. Na hřišti není nikdo, kdo by byl schopný tvořit hru, tým svým výkonem táhl a kreativně něco vymyslel. Takové typy hráčů bohužel nemáme.


ŽÁCI

mladší žáci U12 (Ondrášovka Cup, předkolo, 4. místo)
MFK FM - FC Rožnov p. Radh. 0:0, MFK FM - FC Hlučín 0:1, MFK FM - SK Hranice 3:3 (Michna, Žáčik, Tomáš), MFK FM- ŠSK Bílovec 1:1 (Michna)

mladší žáci U13 (Ondrášovka Cup, předkolo, 2. místo, postup)
MFK FM - Valašské Meziříčí 5:0 (Prepsl 2, Bojda, Volný, Nešetřil) MFK FM - Hlučín 0:2, MFK FM - Stará Bělá 2:0 (Bojda, Nešetřil), MFK FM - Juřinka 7:0 (Volný 2, Cáder 2, Prepsl, Pečiva)

mladší žáci U12 - Raškovice 5:5 (příprava) - branky FM: Alfery 2, S.Klepáč, V.Šištík, Stříž

mladší žáci U13 - FC Hlučín 8:5 - branky FM: Žáček 2, Molitor 2, Prepsl, Volný, Tvarůžka, Bojda
Sestava FM: Cáder, Pastrňák - Rek, Végh, Gongol, L. Hlavatík, Pečiva, Žáček, Nešetřil, Volný (c), Prepsl, Tvarůžka, Meca, Majer, Molitor, Bojda. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Utkání, ve kterém jsme měli více ze hry a vytvořili jsme si spoustu šancí. Bohužel, procento proměněných příležitosti je stále slabé. Musíme se z toho ponaučit a v tréninku jít do každého zakončení naplno. Během zápasu se často ukazovalo, jak velký rozdíl je moment, kdy si dáme míč rychle od nohy a naopak, když jej vodíme individuálně. Chlapcům za předvedený výkon děkujeme a v pondělí se opět pustíme do práce. 

mladší žáci U12 - FC Hlučín 9:5 - branky FM: Michna 4, Tomáš 3, Tsitzas, Janík
Sestava FM: Stromšík - Vaculík, Hejda, Galásek, Janík, Žáčik, Tomáš (c), Tsitzas, Mohelník, Michna, L. Vyvial, Alfery, Sochor. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.

Petřvald - starší žáci Future U15 0:4 (0:1) - branky FM: 52. a 59. Ježík, 22. Jeřábek, 65. Roman.
Sestava FM: P. Dudek - Hofírek, Jeřábek, Ježík, Kalina, Pastucha (c), Deingruber, Kabát, Karas, Matula, Roman, Stryja, Teichmann, Haslhofer. Trenér: Adam Filip.

Petřvald - mladší žáci Future U13 0:3 (0:1) branky FM: Krasula 2, Rozdolský
Sestava FM: Kaňák - Rodek (c), Rára, Krasula, Rozdolský, Gabriš, Výmola, Bardoň, Stříž, K. Šištík, V. Šištík, S. Klepáč, D. Klepáč. Trenér: David Hejda

starší žáci U15 - FC Vysočina Jihlava 2:1 (1:1) - branky FM:  Hlosta z pk., D. Němec
Sestava FM: Řeha - Křížek, Cudzik, V. Míček (c), Žiga - D. Němec, Bartek (50. Ježík), Hlosta, Kuboš (58. Hofírek) - O. Švrček, Kunčík. Trenéři: Radek Šmíd a David Stachovec.
Z naší strany spíš bojovné utkání. Na druhou stranu, za svoji neustálou snahu po celou dobu utkání byli kluci odměněni výhrou. Po rohovém kopu soupeře jsme z rychlého brejku přesně zakončili a otočili skóre ve svůj prospěch.

starší žáci U14 - FC Vysočina Jihlava 1:0 (1:0) - branka FM: Golich
Sestava FM: Šimeček - Teichmann, J. Míček (c), Nalewajka, Karas (47. Matula), Deingruber (41. P. Stryja), Čapčuch, Hottek, Vrobel (72. Roman), Golich, Foldyna (59. Kabát). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
Utkání s Jihlavou pro nás dopadlo se šťastným koncem. Soupeř byl kvalitní na míči, diktoval tempo hry a snažil se dostávat do příležitostí. Ale do těchto úplně vyložených šancí jsme se paradoxně dostali v závěru utkání i my, bohužel jsme je však neproměnili. Za výsledek chceme kluky pochválit, i přesto že máme nemocné a zraněné kluky, tak ostatní co nastoupili, zápas odmakali, pracovali pro tým a jeden pomáhal druhému. 


PŘÍPRAVKY

ročník 2009 (Ondrášovka Cup, předkolo, 2. místo, postup)
MFK FM - Hlučín 2:4, MFK FM - Bílovec 7:3, MFK FM - Kylešovice 5:0, MFK FM - Brušperk 9:0, MFK FM - Valašské Meziříčí 2:0

ročník 2010 (okres, úterý 1.10. - hř. Pržno, 16.00 h)

ročník 2011 (okres, středa 2.10. - hř. Nošovice, 16.00 h)

ročník 2012 (okres, středa 2.10. - hř. Nošovice, 16.00 h)

děvčata starší (okres, středa 2.10. - hř. Sedliště, 16.00 h)

ročník 2013 - FK Fotbal Třinec (příprava, čtvrtek 3.10. - hř. Stovky, 17.00 h)

MFK Karviná - ročník 2011 (příprava, sobota 5.10. - hř. Karviná, 9.00 h)

MFK Karviná - ročník 2012 (příprava, sobota 5.10. - hř. Karviná, 9.00 h)

ročník 2013 (turnaj, sobota 5.10. - hř. Žilina u NJ, 9.00 h)