FK Frýdek-Místek - FC TRINITY Zlín B 2:1

Nejstarší dorostenci porazili v domácím prostředí zlínskou rezervu 2:1, když góly Valcířů vstřelili Strouhal s Nezhodou. Jelikož vedoucí Hlučín nestačil v domácím prostředí na béčko Olomouce, dostali jsme se tak do čela průběžného pořadí.
12.kolo (19.10.2019) | Stovky
FK Frýdek-Místek - FC TRINITY Zlín B
2:1


Komentář

Nejstarší dorostenci Frýdku-Místku chtěli v dalším kole MSDL navázat na své předešlé vítězství v Jihlavě. Tentokráte mladí Valcíři hostili v domácím prostředí béčko Fastavu Zlín, které se rovněž drží v popředí tabulky.

Zápas Frýdečtí rozehráli na jedničku. Už v 7. minutě se po rohovém kopu dostal k míči Bányácski, ten následně přihrál ke Strouhalovi, který přehodil hostujícího gólmana Bachůrka - 1:0. Vedení nám vydrželo do 20. minuty, kdy Machův centr zapadl šťastně na zadní tyč naší branky - 1:1. "V první půli jsme ovládali střed hřiště, dařilo se nám i napadat hru soupeře, takže jsme jej téměř k ničemu nepustili. Zlín sice z takové ojedinělé akce šťastně srovnal, ale i tak si troufnu tvrdit, že jsme byli po celý první poločas lepší," komentoval průběh první pětačtyřicetiminutovky domácí trenér Jan Žižka. 

Také úvod druhého dějství se mladým Valcířům vydařil. V 52. minutě našel Strouhal povedeným centrem na zadní tyči Nezhodu a domácím se vrátilo jednobrankové vedení. I přes další šance nakonec stav 2:1 zůstal na ukazateli skóre svítit až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího. "Soupeř své síly otupil vyloučením v 69. minutě, i tak si ale dokázal v oslabení vytvořit dva nebezpečné závary před naší brankou. My jsme jinak hru kontrolovali, výhra je podle mě naprosto zasloužená," dodal Žižka.

Fotogalerie