Přehled zápasů v týdnu od 28.10. do 3.11. 2019

Přehled zápasů v týdnu od 28.10. do 3.11. 2019.

MUŽI

14.k. MSFL: muži - Fastav Zlín B 0:0


DOROST

starší dorost U19 - Sigma Olomouc B 3:1 (2:0) - branky FM: Křenek, J. Dudek, Packo
Sestava FM: J. Málek – Forch, Bányácski (76. Koval), Packo, J. Dudek (c) – Strouhal, J. Mikulenka (83. Šostý) – Chýlek (59. Pavela), Nezhoda, Kolenič (55. Psota) – Křenek (83. Benc). Trenéři: Jan Žižka a Jakub Hottek.
Byli jsme silní na míči, ale některé pasáže hry byly z naší strany takové udřené. I tak si dovolím tvrdit, že výhra je zasloužená.

mladší dorost U17 - Sigma Olomouc B 1:3 (0:2) - branky FM: Vlastní
Sestava FM: Müller - Březina (61. Büchi), Klimeš (c), Murín, Šponer - Kavka (61. Hrabec), Kulhánek, Jurga, Maléř - Střižík, Šeba. Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
Opět velmi kvalitní utkání, ve kterém jsme nebyli horším týmem. Dvě individuální chyby a neproměnění dobrých gólových příležitostí rozhodlo o vítězství hostujících. Věříme, že do třetice se nám povede bodovat v posledním zápase podzimu ve Vítkovicích.

MFK Havířov - starší dorost U18 4:2 (2:0) - branky FM: Siedlok 2
Sestava FM: Rusek - Mokroš, M. Merta (c), Niesner, Nytra (46. Siedlok) - Hodula (67. Foldyna), Rakovcij, Cempírek, Brojač - Zrůnek, Corriero. Trenéři: Roman Vojvodík, Lukáš Čerňák, Josef Bardoň a Radomír Dian.
Museli jsme se vypořádat s některými absencemi, den před zápasem vypadl kvůli zranění kapitán Tomáš Hammer, což ale nemění nic na tom, že jsme v Havířově měli minimálně bodovat. Nad soupeřem jsme si sice udržovali místy i velkou převahu, ovšem nebyli jsme efektivní. Havířov efektivní byl, navíc přidal do soubojů na umělé trávě více důrazu, což je mnohdy rozhodující. Z výsledku jsme samozřejmě zklamaní, nyní je ale potřeba se soustředit na poslední zápas podzimu doma proti Vítkovicím.

MFK Havířov - mladší dorost U16 3:1 (1:1) - branka FM: Rimmel
Sestava FM: Dragon - P. Vyvial, Vykopal, Bartek, Rek, Barčák (73. Vicher), Kaňák (c), Jelínek ( 46 Stareček ), A. Kowalczyk, Králík, Rimmel. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Je až neskutečné, co jsme schopni v některých zápasech na hřišti předvést. Tento zápas, to byl z naší strany totální zmar, neschopnost a odevzdanost jít vítězství naproti. Prvních 20 minut jsme na hřišti absolutně neexistovali, dvě branky jsme dostali z rohu, kdy polovysoký míč projde přes celé brankové území na zadní tyč a tam ho doklepne do sítě zcela volný hráč a na třetí gól nahrajeme soupeři špatnou malou domů. Je hodně smutné, že kromě branky, kterou jsme dali, a dalších dvou střel Vojty Kaňáka do břevna a tyče, jsme si nic jiného ke skórování nevytvořili! Na druhou stranu je obdivuhodné jak Havířov, který do dnešního dne nezískal v soutěži ani bod, se celý zápas rval o to, aby tuto bilanci změnil. A nutno říct, že díky našemu velmi slabému výkonu se mu to po zásluze podařilo.

ŽÁCI

MFK Vítkovice - starší žáci U15 0:4 (0:1) - branky FM: O. Švrček 2, Michalík, Jeřábek
Sestava FM: Pohludka - Jedlička, Cudzik, V. Míček (c), Křížek - V. Kováč (65. Jeřábek), Hlosta, D. Němec, Michalík (71. Pastucha) - Kunčík (71. Zezula), O. Švrček (73. Hofírek). Trenéři: Radek Šmíd a David Stachovec.
Malé derby jsme zvládli, ale první poločas byl spíše o bojovnosti. A když jsme si v první fázi utkáni pár šancí vytvořili, tak se nám nepodařilo skórovat, až v poslední šanci a poslední minutě první půle po rohovém kopu se nám podařilo otevřít účet zápasu. V druhém poločase jsme už hráli aktivněji více a také efektivněji.

MFK Vítkovice - starší žáci U14 2:0 (1:0) 
Sestava FM: Šimeček (64. Maruchnič) - Teichmann, Golich, Nalewajka, Karas, Čapčuch (76. Kabát), Táborský (76. Strack), Vrobel (64. Roman), Hottek, Foldyna (c), Stryja (50. Matula). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.

1. SK Prostějov - starší žáci U15 4:1 (1:1) - branka FM: Hlosta

1. SK Prostějov - starší žáci U14 5:2 (2:0) branky FM: Táborský, Nalewajka
Sestava FM: Šimeček - Tománek (44. Matula), Végh, Nalewajka, Karas (59. Roman) - Čapčuch, Vrobel (51. Stryja), Táborský, Foldyna (c) - Golich, Hottek. Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
V utkání jsme chtěli odčinit poslední špatné jak výkony, tak i výsledky. Bohužel ale ani v Prostějově se nám nepodařilo zvítězit. V samotném utkání jsme se dopouštěli chyb které dokázal soupeř nekompromisně trestat. V závěru se nám zlepšenou hrou podařilo snížit na rozdíl dvou gólů a poté zahodit několik vyložených šancí, kdy klukům chybělo víc klidu v zakončení. Poslední slovo v utkání měl opět soupeř a porážka 5:2 je krutá ale spravedlivá. 

Nový Jičín - mladší žáci U12 0:12 (0:4) - branky FM: Horňák 3, Michna 3, Tomáš 3, Vyvial 2, Janík
Sestava FM: Krupa - Dohnálek, Tomáš (c), Michna, Šuhajda, Mohelník, Vyvial, Horňák, Janík, Tengler, K. Šištík. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.
Velice rádi jsme využili možnost odehrát proti Novému Jičínu přátelské utkání. Už první náš vzájemný souboj měl velmi dobrou kvalitu. Za chladného počasí jsme se prezentovali kombinačním fotbalem, kdy jsme si vytvořili hodně šanci a spoustu z nich i proměnili, což bereme za pozitivum. Takové zápasy nám jedině pomůžou a jsme za ně rádi. Nám tentokráte utkání sedlo, výsledek je zkreslující, soupeř je kvalitní a rádi se s ním porovnáme příště znovu. K dalšímu přátelskému utkáni zajíždíme v neděli do Frenštátu.

Frenštát pod Radhoštěm - starší žáci Future U15 6:6 - branky FM: Zezula 3, Moravec 2, Žiga
Sestava FM: Maruchnič - Rára, Moravec, Molitor, Uhlář, Majer, Žáček, D. Kakara, Pečiva, Šimíček, Žiga, Zezula. Trenér: Adam Filip.

Frenštát pod Radhoštěm - mladší žáci U12 1:17 (1:4) - branky FM: Tomáš 3, Michna 3, Mohelník 3, Tsitzas 2, Feber 2, Bardoň, Horňák, Galásek, Hejda
Sestava FM: Feber, Kaňák - Vaculík, Tomáš, Galásek, Michna, Mohelník, Tsitzas, Horňák, Hejda, Výmola, Alfery, V. Šištík, Bardoň. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.
V rámci volného víkendu jsme využili možnosti odehrát přípravné utkání ve Frenštátě (kr. soutěž). Zápas se hrál za obrovského větru, který klukům hru mnohdy ztížil. I když skončilo utkání vysokým vítězstvím, tak v některých pasážích nám scházela větší fotbalovost či přehled. Snahu a bojovnost nelze ale klukům vytknout.


PŘÍPRAVKY

ročník 2010 (Krajská zimní liga, sobota 2.11. - hala Raškovice, 8.00 h)

ročník 2012 (triangl, neděle 3.11. - hř. Ostrava, 9.00 h)

ročník 2014 (Krajská zimní liga 3v3, neděle 3.11. - hala Brušperk, 8.00 h)

děvčata starší (Vítek Cup, sobota 2.11. - SC Dubina, 8.30 h)

děvčata mladší (Krajská zimní liga 3v3, neděle 3.11. - hala Brušperk, 8.00 h)

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B