Přehled zápasů v týdnu od 4.11. do 10.11. 2019

Přehled zápasů v týdnu od 4.11. do 10.11. 2019.

MUŽI

15.k. MSFL: Dolní Benešov - muži 1:1 (0:0) - branka FM: Teplý


DOROST

MFK Vítkovice - starší dorost U19 1:1 (0:1) - branka FM: Chýlek
J. Málek - Koval, Forch, Packo (57. Bányácski), J. Dudek - Strouhal, J. Mikulenka (83. Kolenič) - Chýlek (68. Procházka), Psota (63. Pavela), Nezhoda - Křenek. Trenéři: Jan Žižka a Jakub Hottek.
Bylo to derby se vším všudy. I ty emoce k tomu fotbalu patří. My jsme nejspíš bod získali, mohli jsme totiž i prohrát. Soupeř měl svou sílu, měl i více brankových příležitostí, které naštěstí proměnit nedokázal.

MFK Vítkovice - mladší dorost U17 2:1 (1:1) - branka FM: Šeba
Sestava FM: Müller - Březina, Büchi, Murín, Šponer (78. Vyvial) - Hrabec (62. Račev), Klimeš (c), Kulhánek, Jurga (46. Kavka) - Střižík (74. Rimmel), Šeba. Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
V posledním utkání podzimu jsme opět doplatili na nedostatek kvality v koncovce a na individuální chyby v defenzivě. Nezbývá než dále tvrdě pracovat v tréninkovém procesu a věřit, že jarní část soutěže bude pro nás podstatně úspěšnější. 

starší dorost U18 - MFK Vítkovice B 1:1 (1:1) - branka FM: Corriero
Sestava FM: Rusek - Brojač, Rakovcij, Kolář, Mokroš - D. Foldyna (73. Jurga), Cempírek, M. Merta (c), Corriero - Zrůnek (37. Nytra), Siedlok (81. Kavka). Trenéři: Roman Vojvodík, Lukáš Čerňák, Josef Bardoň a Radomír Dian.
Kluky bych chtěl za výkon pochválit, dřeli a vyždímali se opravdu do posledních sil. Museli jsme se vypořádat s tím, že se soupeř dostal do laciného vedení, bohužel se nám pak již povedlo pouze vyrovnat, i když šance byly. Utkání hodně ovlivnilo zranění Karla Zrůnka, který musel otřesený odstoupit z utkání. Nejen tím, že nám na hřišti chyběl jeden z nejlepších střelců týmu, ale i emocemi...

mladší dorost U16 - MFK Vítkovice B 1:4 (0:3) - branka FM: Stareček
Sestava FM: Dragon - P. Vyvial, Vykopal, Štětinský, L. Rek, Barčák (81. Poloch), Kaňák (c), Stareček, A. Kowalczyk, Králík (46. Račev), P. Němec (68. Vicher). Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Individuální herní kvalita, řešení důležitých a rozhodujících herních činností jak v obranné, tak především útočné fázi hry byla hlavní příčinou naší prohry. Nedokázali jsme v tomto směru Vítkovicím ve většině případů vůbec konkurovat a po zásluze nás za to trestali brankami v naší síti a o své výhře rozhodly prakticky už v prvním poločase.

ŽÁCI

mladší žáci U13 - Valašské Meziříčí 6:4 (0:3, 5:0, 1:1) branky FM: Bojda 2, L. Hlavatík, D. Prepsl, Haslhofer, Rozdolský
Sestava FM: Cáder, Pastrňák - Rek, Végh, Gongol, Hrůzek, Volný (c), Haslhofer, Rozdolský, Nešetřil, Tvarůžka, Meca, D. Prepsl, L. Hlavatík, Kakara, Bojda. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Utkání, do kterého jsme vstoupili doslova hrozně. V první třetině to z naší strany bylo bez jakéhokoliv zájmu o hru. Všechno bylo pomalé a nemělo to šťávu. Naštěstí do druhé části hry jakoby nastoupili jiní chlapci. Plní emocí, bojovnosti a chutí porvat se o možnost s utkáním něco udělat. Téměř všichni jsme se individuálně zvedli. Najednou jsme si začali vytvářet dostatek brankových příležitostí a začali jsme střílet góly. Doufáme, že pro kluky tohle bude dostatečné varování. Je třeba si uvědomit, že utkání začíná od první minuty. 

mladší žáci U12 - Valašské Meziříčí 9:4 (2:0, 3:1, 4:3) - branky FM: Michna 3, Tomáš 2, Žáčík, K. Šištík, S. Klepáč, Bardoň
Sestava FM: Feber, Kaňák - Vaculík, V. Šištík, K. Šištík, Žáčík, Tomáš (c), L. Vyvial, Michna, Tengler, Hejda, Výmola, Mohelník, Galásek, Gabriš, S. Klepač, Bardoň, D. Klepač. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.
Od úvodu střetnutí jsme se snažili o kombinační hru. Ta se místy dařila, dělali jsme ale i chybná řešení. Kluci se rychlým přechodem zvládají dostat k brance soupeře, tam nám ale ještě chybí kvalitní předfinální fáze. Jak teď s úsměvem říkáme, chybí ta pověstná třešnička na dortu. Velkým pozitivem ale je, že jsme v posledních třech utkáních dokázali vstřelit hodně branek. V tom jsme se v úvodu sezony strašně trápili. Jsme rovněž rádi, že své první ligové branky přidali další kluci našeho širokého kádru.

starší žáci U15 - Zbrojovka Brno 0:11 (0:5)
Sestava FM: Pohludka - Jedlička (46. Kuboš), V. Míček (c), Cudzik, Křížek, Kunčík, D. Němec (54. Bartek), V. Kováč (66. Žiga), Michalík (62. Hofírek), O. Švrček, Zezula (41. Jeřábek). Trenéři: Radek Šmíd a David Stachovec.
Pokud hráči s takovými soupeři nechtějí hrát na hranici svých možností, nemají šanci na sebemenší úspěch, a to nechci hanit sportovni kvality našeho soupeře. Někteří se bohužel musí zamyslet, jestli chtěji hrát fotbal a jen "lehké" zápasy, které budou vyhrávat nebo budou podstupovat i tato těžké utkání, které nás v budoucnu určitě posunou dále. Když ne, tak nemají šanci na fotbalovy růst výše.

starší žáci U14 - Zbrojovka Brno 0:9 (0:5)
Sestava FM: Šimeček (41. Maruchnič) - Teichmann (41. Vrobel), J. Míček (c), J. Nalewajka (59. Roman), Karas (59. Matula), Čapčuch, Deingruber (41. P. Stryja), Hottek, Táborský, J. Foldyna, Golich. Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
Kluci z Brna nás přehráli fotbalovostí ale i fyzickými dispozicemi. Byli silní jak na míči, tak i v osobních soubojích. I když se podzimní část blíží ke konci, tak nám ukázala, na čem musíme zapracovat a v čem se zlepšit, a na kterých pozicích posílit. 

Bílovec - mladší žáci U13 1:9 (1:2, 0:3, 0:4) - branky FM: Prepsl 4, Molitor 2, Moravec, Rek, Nešetřil
Sestava FM: Pastrňák, Rára - Gongol, T. Rek, L. Hlavatík, Žáček, Haslhofer, Majer, Volný (c), Rozdolský, Végh, D. Prepsl, Meca, Tvarůžka, Bojda, Moravec, Hrůzek, Rodek, Molitor, Pečiva, Kakara, Nešetřil. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Zápas v Bílovci jsme odehráli určitě lépe než ten středeční s Valmezem. Dá se říct, že jsme prakticky celý zápas kontrolovali a dařilo se nám držet míč na svých kopačkách. Vytvořili jsme si velké množství šancí. Škoda, že v tomhle směru jsme byli opět spíše laxní, než důrazní. Konečná výhra je zasloužená a my jsme rádi, že jsme využili kompletní kádr.

Bílovec - mladší žáci U12 5:3 (3:1, 1:2, 1:0) - branky FM: Mohelník, Tomáš, Michna 
Sestava FM: Kaňák, Stromšík - Janík, Tomáš (c), Galásek, Mohelník, Žáčík, Tsitzas, Michna, Vaculík, V. Šištík, K. Šištík, Alfery, Stříž. Trenéři: Robert Schedling, Petr Vokoun a Ján Balko.
V posledním utkání podzimu jsme sice v Bílovci prohráli, ale kluky chceme pochválit. Kromě patnáctiminutového výpadku v první třetině, kdy jsme po individuálních chybách třikrát inkasovali, jsme předvedli velmi dobrý výkon. Místy (možná i většinu utkání) jsme domácí tým přehrávali. Chybělo nám bohužel opět kvalitnější zakončení, či lepší předfinální fáze. Tohle nás stálo lepší výsledek, ale nás těší, že hra nebyla vůbec špatná. Domácí dokázali být přeci jen produktivnější, takže vyhráli zaslouženě.


PŘÍPRAVKY

ročník 2009 (triangl, neděle 10.11. - Martin, 14.00 h)

ročník 2010 (Krajská zimní liga, neděle 10.11. - hala Raškovice, 13.30 h)

ročník 2011 (Krajská zimní liga, neděle 10.11. - hala Raškovice, 8.00 h)

ročník 2012 (Krajská zimní liga 3v3, neděle 10.11. - hala Brušperk, 8.00 h)

ročník 2013 (Krajská zimní liga 3v3, neděle 10.11. - hala Brušperk, 8.00 h)

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B