Zbrojovka nad síly naší devatenáctky

This text will be replaced
Nejstarší dorostenci nestačili v domácím prostředí na brněnskou Zbrojovku.

V dohrávaném utkání 7. kola dorostenecké nejvyšší soutěže hostili mladí Valcíři na domácím trávníku Zbrojovku Brno. Soupeř na hřišti po celé utkání dokazoval, proč s pražskou Spartou vévodí ligové tabulce. Nakonec si mladí Brňané odvezli z Frýdku čtyřbrankové vítězství.
„Dnes soupeř prokázal velkou kvalitu. Po celé utkání byl lepším mužstvem, a předčil nás ve všech činnostech. Naše šance na lepší výsledek vzala za své už po půlhodině hry, kdy jsme soupeře nechali dvakrát až příliš lehce skórovat. Pak už to pro nás bylo těžké. Brno získalo s náskokem pohodu a do konce zápasu kontrolovalo hru. Stále si ale myslím, že zápasy hrajeme až s přílišným respektem k soupeřům, že kluci mají prostě na víc než předvádějí na hřišti,“ zhodnotil utkání trenér Radomír Hlaváč.

MFK Frýdek-Místek U19 – FC Zbrojovka Brno U19 0:4 (0:2)
Branky: 7. Doubravský 0:1, 23. Doubravský 0:2, 58. Zikl 0:3, 65. Moučka 0:4. Rozhodčí: Lakomý - Dudek, Smetana. ŽK: Trako, Hladík (oba FM). Diváci: 40.
Frýdek-Místek U19: Blažek – Hladík, Fukala M., Kudláček, Dudek (21. Mrkvička) – Vokoun V., Fukala J. – Křenek, Šohaj (71. Buchlovský), Ciesarik – Trako (53. Procházka)

Fotogalerie

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek