Přesně za týden začne áčku příprava

Už jen týden se budou hráči A týmu připravovat individuálně, ve čtvrtek 9. ledna jim ale začne ostrá příprava na odvetnou část MSFL.

Fotbaloví fanoušci Lipiny již určitě netrpělivě vyhlíží, kdy budou moci opět vyrazit na utkání frýdecko-místeckých fotbalistů. Těm v příštím týdnu skončí období samostatné přípravy, ve čtvrtek 9. ledna je nový kouč Valcířů Michal Hubník přivítá na úvodním tréninku. S kým jsme se přes zimní pauzu rozloučili a kdo naopak bude v kádru A týmu nováčkem, tak o tom si napíšeme někdy později. Teď vás seznámíme s plánem zimní přípravy, který čeká na naše hochy v měsíci - leden 2020.

Jak jsme již zmínili, zimní příprava začne Valcířům ve čtvrtek 9. ledna úderem čtrnácté hodiny. Od pondělí 13. do středy 15. absolvují fotbalisté kondiční minisoustředění v Uherském Brodě, jehož vyvrcholením bude první přípravné střetnutí, které odehrajeme s účastníkem slovenské Fortuna ligy - AS Trenčín (předběžně od 13.00 hodin - hřiště se bude ještě upřesňovat). 

Po návratu domů se Valcíři budou opět připravovat v areálu ve Stovkách, v sobotu 18. ledna nás pak čeká druhé přípravné střetnutí, a to se slovenským týmem MŠK Povážská Bystrica (druhý tým TIPOS III. ligy Západ). 

Další lednový souboj je naplánován na pátek 24. ledna, naším třetím soupeřem v přípravě by měly být nedaleké Vítkovice (momentálně patnáctý celek druhé nejvyšší fotbalové soutěže). Lednový zápasový blok pak zakončíme v neděli 26. ledna, kdy se na zatím blíže neurčeném hřišti na Slovensku popasujeme s druholigovým maďarským týmem Dorogi FC (ten bude v té době u našich východních sousedů na soustředění).

No a to je z lednové přípravy Valcířů vše. LIPINA, do toho!!

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek