FC MAS Táborsko - FK Frýdek-Místek 3:0

V Táboře jsme před televizními kamerami obdrželi od domácího týmu tři góly.
6.kolo (28.8.2017) | Kvapilka
FC MAS Táborsko - FK Frýdek-Místek
3:0


Komentář

Tak jako na jaře doma se Znojmem, tak i v pondělí v Táboře jsme před kamerami ČT4 inkasovali tři branky a žádnou nevstřelili. Již v desáté minutě jsme inkasovali. Domácí aktivita před naší brankou vyústila v rohový kop, který domácí zahráli po zemi na Štohanzla v šestnáctce, který jej sklepl na volného nabíhajícího Navrátila, který z první napálil míč k pravé Bučkově tyči – 1:0. Tato branka domácí uklidnila a bylo jich plné hřiště. V 18. minutě našel Prošek před naší Brankou Nešického, jeho střela však byla zblokována na roh. Ve 21. minutě jsme měli i my šanci na srovnání, Slaninkova střela však minula Tomovu branku. Ve 34. minutě mohl zvýšit pro domácí Musiol, ale Tonda Buček mu to nedovolil. Ve 42. minutě to byl opět Musiol, který střílel na bránu Valcířů, ale jeden z našich obránců střelu naštěstí srazil na další roh. Z něj nezapršelo a do kabin se nakonec šlo lépe domácím.

Do druhého poločasu jsme opět nevstoupili šťastně. Již ve 48. minutě se po centru z levé strany parádní ranou zvoleje prezentoval Nešický, který byl opět úplně sám před našim brankářem. Míč zaplul pod břevno bezmocného Bučka - 2:0! V 55. minutě Biolek zprava odcentroval na Varadiho, jeho střelu však domácí gólman chytil! V 63. minutě Nešický prošel přes několik hráčů Lipiny, jeho zakončení však minulo tyč naší branky. V 75. minutě bylo definitivně rozhodnuto. Průnik Štohanzla do vápna chtěl zastavit Matěj Biolek, ale bohužel podklouznul a v pádu fauloval. Penaltu si postavil Musiol a střelou doprostřed branky pod břevno překonal Bučka, který risknul pravou stranu. V 88. minutě ještě mohl po centru Šumského snížit Kovařík, ale jeho hlavička šla mimo branku. Táborsko tak zaslouženě porazilo Valcíře 3:0. Po tomto kole se Lipina propadla na 14. místo tabulky.

Ohlasy trenérů

Roman Nádvorník (trenér Táborska): Jsem rád, že se nám povedlo navázat na předchozí výkony a k tomu ještě bodovat. Je to fantastické, potřebovali jsme to. Mančaft má tvář, hrajeme útočně, tlačíme se do koncovky a konečně jsme to vyjádřili i bodově. Občas tam byla okénka, ale zaplaťpánhůh je soupeř nepotrestal.



Peter Venglarčík (trenér FM): Gratuluji domácím k zaslouženému vítězství. Náš výkon narušil první gól po standardní situaci, s tím se potýkáme delší dobu. Druhý gól byl pro nás fackou, ze které jsme se již nevzpamatovali. Máme problémy s koncentrací a osobní zodpovědností při bránění. Hledáme nějaký prostředek, jak to zlepšit.