Dorosty odstartovaly přípravu

F r ý d e k-M í s t e k - Jako první odstartovaly přípravu na jarní část soutěže naši dorostenci. Konkrétně kategorie U18, U17 a U16. U19 vstoupí do přípravy ve čtvrtek.

Po zaslouženém volnu opět do fotbalové práce. V pondělí to ve Stovkách opět ožilo, když se do zimní přípravy vrhly v dobré náladě dorostenecké kategorie U18, U17 a U16. Po tradičním přivítání trenéry následovaly hodinu a půl dlouhé tréninky. U18 a U16 využily umělou trávu, U17 absolvovala úvodní trénink v tělocvičně.

Bago, stavěčka, fotbal, takový byl úvodní program U18 a U16, takže tradiční tréninková jednotka na úvod a na rozehřání. U17 v tělocvičně rozehrála turnaj 3 na 3 v pěti týmech. Intenzivní zápasy v krátkých intervalech daly zabrat.

„Úvod zimní přípravy bude tradičně laděn kondičně, jak je už u nás ale zvykem, budeme se snažit, aby byla většina věcí s míčem. Budeme dbát také na to, aby byly tréninky pestré a co nejvíce jsme využili umělé trávy, jež je v zimních podmínkách nepostradatelná. Samozřejmě budeme využívat i hal a také bazénu, zmínil na úvod přípravy šéftrenér dorostu Roman Vojvodík. V programu nebude chybět ani soustředění. „Na konci února čeká U18, U17 a U17 soustředění Hutisku. Prostředí zde máme již vyzkoušené, navíc můžeme nově využít nové umělé trávy ve Viganticích, podmínky jsou tedy ideální, dodal trenér.