Prostějov má zájem o obránce Bialka

Druholigový 1. SK Prostějov projevil zájem o dvaadvacetiletého stopera Daniela Bialka. Ten dostal od vedení klubu svolení k čtrnáctidenní zkoušce.

Po Jakubu Teplém odchází na zkoušku do druholigového Prostějova také obránce Daniel Bialek. Zadák Valcířů dostal od klubu svolení ke čtrnáctidenní zkoušce. "Daniel předváděl během podzimu velmi dobré výkony, tohle je v podstatě pro něj odměnou. Prostějov má o Dana zájem už od úvodu zimní přípravy," prozradil situaci kolem středního obránce Lipiny, kterému v šatně neřekne nikdo jinak než "Kozel", Daniel Černaj, sportovní ředitel A týmu. "Danovi přejeme hodně štěstí a pokud by si prostějovský dres vybojoval, bude v naší snaze sehnat za něj adekvátní náhradu. Jedno jméno už v hlavě mám," dodal Černaj.

Co se týče testování Jakuba Teplého a Matěje Hýbla, tak ty nadále pokračují. "Uvidíme, jak vše dopadne. Pokud by kluci v nových klubech uspěli, budeme i v těchto případech řešit posílení našeho kádru. Sezona začíná v březnu, takže toho prostoru k tomu máme dostatek," řekl Černaj.

Další novinkou z frýdecko-místecké šatny je, že brankář Michal Bárta odlétá v pátek na herní soustředění do Turecka se slovenským ligistou ze Seredi.