U13 pořádá halový turnaj

F r ý d e k-M í s t e k - Zima je obdobím bohatým na halové turnaje. Využívají je v zimní přípravě i naše týmy. V sobotu 1. února pořádá naše U13 turnaj v Rašovicích a samozřejmě jste všichni srdečně zváni.

Mladší žáci mají za sebou v přípravě už první zápasy, tento víkend si ji však zpestří místo klasických utkání i halovým turnajem. Navíc to bude turnaj domácí, pořádá jej totiž naše U13. Na sobotní den tak bude pro Valcíře domovištěm hala v Raškovicích. A budeme mít rovnou několik želízek v ohni. U13 bude rozdělena na dva týmy a pozváni přijala i na naše U12. „Trošku nás mrzí, že vzhledem k nemocem nemůžeme pro hru využít původně plánované tři týmy, ale pouze dva, ale jsme rádi, že na poslední chvíli přijala pozvání naše U12, uvedl trenér U13 Martin Rojíček. Turnaj je zajímavou změnou v probíhající zimní přípravě. „Fotbal v hale bereme jako zpestření zimní přípravy, navíc si poměříme síly s týmy z blízkého okolí, s kterými se přes rok neutkáváme,“ sdělil kouč a samozřejmě všechny na turnaj zve. „Zveme všechny příznivce na dobrý fotbal a zároveň na bohaté pohoštění, které se bude podávat.Turnaj se koná v sobotu 1. února v raškovické hale a startuje od 8 hodin.

Týmy: MFK Frýdek-Místek U13 žlutá, MFK Frýdek-Místek U12, FK Fotbal Třinec červená, FC Odra Petřkovice, 1. BFK Frýdlant n. Ostravicí, MFK Frýdek-Místek U13 oranžová, FK Fotbal Třinec bílá, TJ Pražmo-Raškovice, FC Hlučín