Přehled zápasů v týdnu od 17. do 23. 2. 2020

Přehled utkání všech týmů MFK Frýdek-Místek v týdnu od 17. do 23. února 2020.

MUŽI

1.SK Prostějov - muži 10:0 (3:0)

DOROST

starší dorost U19 - TJ Sokol Ostravice muži 12:0 - branky FM: Corriero 4, Fulnek 2, Nezhoda, Dudek, Pavela, Kolenič, Chýlek, Bányácski
Sestava FM: Sýkora – Hammer (46. Procházka), Bányácski, Strouhal, Dudek – Nezhoda (65. Corriero), Packo – Chýlek (46. Pavela), Corriero (46. Kolenič), Fulnek (65. Chýlek) – Repček. Trenéři: Jan Žižka a Jakub Hottek.
V tomto přípravném utkání jsme se chtěli zaměřit především na kvalitní defenzívu. V předchozích zápasech jsme pokaždé inkasovali, toho jsme se teď chtěli vyvarovat, zkrátka neinkasovat. To se klukům podařilo. Co se týče naší hry dopředu, tak jsme si měli možnost vyzkoušet různé herní situace. Nás může těšit, že tyto situace kluci dokázali i gólově zužitkovat

starší dorost U18 - Púchov U19 5:1 (1:0) - branky FM: Siedlok 3, Rakovcij, Chýlek
Sestava FM: Rusek - Hodula, Kolář, Niesner (36. D. Foldyna), Nytra, M. Merta, Rakovcij, Filipek, Cempírek, Siedlok, Chýlek. Trenéři: Roman Vojvodík a Josef Bardoň.
Proti kvalitnímu soupeři (U19) jsme předvedli velice solidní výkon. V podstatě není moc co vytýkat. Kluci hráli s chutí a dobrý výkon se nám podařilo podpořit i brankami, což vždy potěší. Pro soupeře možná krutá porážka, ale tak to někdy je. V pondělí odjíždíme na herní soustředění, kde se budeme zaměřovat na zdokonalování věcí, ve kterých pokulháváme. 

mladší dorost U17 - Wisla Plock 3:3 (2:0) - branky FM: Klimeš 2, Šeba
Sestava FM: Müller - P. Vyvial (46. Hrabec), Murín, Šponer, Račev (46. Březina) - V. Kaňák, Kulhánek, Jurga, Klimeš - Šeba (46. Rimmel), Strižík. Trenéři: Radek Punda a Milan Šponer.
V domácím přípravném utkání jsme přivítali pro nás ještě nezmapovaného soupeře z Polska. V první půli jsme předváděli velmi kvalitní hru ve vysokém tempu, které chybělo jen výraznější brankové vyjádření. V druhém poločase však došlo k zásadní změně obrazu hry, začali jsme chybovat v kombinaci, chyběl nám pohyb bez míče a vyspělý protivník toho téměř dokonale využil a odvezl si ze Stovek remízu.

mladší dorost U16 - Wisla Plock 3:4 (1:1) - branky FM: Králík, Štětínský, P. Němec
Sestava FM: Dragon (46. Pracuch) - Vicher (46. Račev), Štětínský, Vykopal, A. Kowalczyk, Barčák, Ševčík, Stareček, P. Němec - Hutyra (71. Rimmel), Králík. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
V utkání s polským soupeřem jsme v prvním poločase hráli vyrovnanou partii a šli jsme do vedení po individuální akci Lukáše Králíka, kterou zakončil střelou přes celou bránu na zadní tyč. Wisla ale ještě do poločasu dokázala po závaru před bránou vyrovnat. Druhý poločas už ale patřil hostům, kteří prostřídali hodně čerstvých hráčů, a to se projevilo ve vytváření si šancí, kdy některé z nich taky proměnili. My jsme se ještě dokázali zvednout v poslední čtvrtině zápasu, ale stačilo to už jen ke zkorigování výsledku.

mladší dorost U17 - Palkovice muži 5:4 (2:1) - branky FM: Jurga, Střižík, Šponer z pk., Maléř, Hrabec z pk.
Sestava FM: Müller - Račev, Murín, Šponer, P. Vyvial - Rimmel, Kulhánek, Jurga, Hrabec - Střižík, Klimeš. Trenéři: Radek Punda a Milan Šponer.

mladší dorost U16 - Púchov 5:5 (4:1) - branky FM: Vykopal 2 (1 z pk.), A. Kowalczyk, Králík, vlastní
Sestava FM: Dragon - Štětínský (58. A. Kowalczyk) Ševčík, Bartek, J. Vokoun, P. Němec, Klimeš (48. Střižík), Vykopal, A. Kowalczyk (46. Račev) - V. Kováč (46. Stareček), Králík. Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Do zápasu jsme vstoupili aktivně, hned ve 4. minutě jsme vsítili branku a i v dalším průběhu prvního poločasu jsme dobře kombinovali, vytvářeli si brankové příležitosti a zaslouženě jsme vedli 4:1. Ovšem druhý poločas, to byl z naší strany fotbalový paskvil. Někteří hráči to pojali jako pochodové cvičení, hráli jsme bez pohybu, nasazení, utápěli se v individuálních ztrátách míče. V útočné fázi jsme si téměř nic nedokázali vytvořit, v obraně jsme propadali a soupeř nás za to samozřejmě začal po zásluze trestat. 


ŽÁCI

Sparta Praha - starší žáci U15 4:0 (1:0)
Sestava FM: Pohludka (65. Dudek) - Jedlička (61. Hofírek), Cudzik, V. Míček, Žiga - Kunčík (58. Zezula), Hlosta, Křížek (52. Pikonský), Kuboš (41. Jeřábek) - O. Švrček, Zelenka (41. D. Němec (49. Bartek). Trenéři: Radek Šmíd a Filip Adam.
Výborné utkání. Vytvořili jsme si několik vyložených šancí, kdy jsme se ocitli sami před brankářem domácích (2. minuta Kuboš, 15. minuta Zelenka a 40. minuta Švrček). Ihned z protiútoku v posledních vteřinách první půle jsme dostali branku. Na začátku druhého poločasu trefil Švrček tyč, vzápětí Kunčík zakončil nad bránu. Poté následoval trest na 2:0. V 60. minutě mohl ještě Jedlička náš tým zvednout výsledkově, ale opět mířil nad. V závěru přidali domácí dvě branky, a tak bohužel výsledek neodpovídá hře.

Sparta Praha - starší žáci U14 7:3 (2:1) - branky FM: J. Foldyna, J. Míček, R. Foldyna
Sestava FM: Šimeček - Teichmann, J. Míček, Schwarz, Tománek - Čapčuch, Nalewajka, Rašovský, Michalík - Golich, J. Foldyna. Do hry zasáhli: R. Foldyna, Roman, Matula, Kabát, Vrobel, Hottek, Strack. Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
Změřili jsme síly s jedním z nejlepších týmů v republice. Do zápasu jsme vstoupili s tím nejlepším co máme v týmu. Hra byla vyrovnaná, kluci se snažili, šance byly na obou stranách. Určitě můžeme být s předvedenou hrou v první půli spokojeni. Do druhého poločasu jsme dali příležitost klukům z celého kádru, aby si zápas užili. Sparta převzala iniciativu. Kluci sice byli pod tlakem, ale dokázali Spartě vstřelit dva góly.

SK Kladno - starší žáci U15 1:5 (0:4) - branky FM: O. Švrček 2, Kunčík, Kuboš, Hlosta z pk.
Sestava FM: Pohludka (41. Dudek) - Jedlička (35. Pikonský), Cudzik, V. Míček, Hofírek (41. Jedlička) - Křížek (60. Jeřábek), Bartek (41. Zelenka), Hlosta, Kuboš - Kunčík (65. Zezula), O. Švrček. Trenéři: Radek Šmíd a Adam Filip.

SK Kladno - starší žáci U14 1:10 (0:6)
Sestava FM: Šimeček - Teichmann (41. Roman), J. Míček (60. Michalík), Schwarz (60. J. Foldyna), Tománek (18. Matula) - Čapčuch (41. Vrobel), Nalewajka, J. Foldyna (46. Kabát), Michalík (41. R. Foldyna) - Rašovský (41. Golich), Hottek (41. Strack). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.

Hlučín - mladší žáci U13 4:10 (1:4) - branky FM: Végh 4, Tvarůžka 2, Molitor 2, Hrůzek, Volný
Sestava FM: Pastrňák - Nešetřil, Žáček, T. Rek, Hlavatík, Volný, Végh, Meca, Majer, Molitor, Tvarůžka, Uhlář, Hrůzek. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.

Hlučín - mladší žáci U12 2:10 (1:2, 0:5, 1:3) - branky FM: Michna 2, Mohelník 2, Horňák 2, Gardoš, K. Šištík, Stromšík, Gabriš
Sestava FM: Stromšík, Smolík - Vaculík, Mohelník, Janík, Gardoš, Šuhajda, Mucha, Michna, Hejda, Gabriš, Horňák, K. Šištík. Trenéři: Robert Schedling a Ján Balko.
Kluci odehráli velmi dobré utkání, během kterého foukal silný vítr, ale jsme opravdu rádi, jakým způsobem jsme ho zvládli. Určitě se máme od čeho odrazit do další fotbalové práce.

starší žáci Future U15 - Olšany 1:4 (0:0) - branka FM: Tvarůžka
Sestava FM: Šimíček (41. Pastrňák) - Pikonský (53. Pastucha), Hlavatík (27. Végh), Žiga (53. Hlavatík), Pastucha (26. Uhlář) - Hofírek (53. Zezula), Stryja (53. Meca), Meca (27. Dolný), Zezula (27. Deingruber) - Kalina (27. Tvarůžka), Jeřábek (53. Kalina). Trenéři: Kamil Raška a David Stachovec
Výše prohry je vzhledem k průběhu zápasu trochu krutá. Přes porážku jsme však byli spokojeni a příjemně překvapeni výkony kluků z U14 a hlavně z U13, naopak od hráčů z kádru U15 jsme čekali daleko víc.

mladší žáci Future U13 - Olšany 2:2 (1:1) - branky FM: Tengler, Mohelník
Sestava FM: Kaňák - Stromšík, Hejda, Sochor, Tengler, Alfery, Stříž, Bardoň, Tsitzas, Schwarcz, Mohelník. Trenér: David Hejda. 


PŘÍPRAVKA

ročník 2009 (turnaj Valašské Meziříčí, sobota 22.2. - 8.30 h)

ročník 2010 (Krajská zimní liga, sobota 22.2. - hala Brušperk, 13.30 h)

ročník 2010 (Krajská zimní liga, neděle 23.2. - hala Raškovice, 13.30 h)

ročník 2011 (Krajská zimní liga, neděle 23.2. - hala Brušperk, 8.00 h)

ročník 2012 (Krajská zimní liga, sobota 22.2. - hala Brušperk, 13.30 h)


OSTATNÍ

Kozlovice - ??? (sobota 22.2. - hř. UMT Stovky, 16.00 h)

Fryčovice - ??? (sobota 22.2. - hř. UMT Stovky, 18.00 h)

Staré Město - ??? (neděle 23.2. - hř. UMT Stovky, 9.00 h)

Lískovec - Hrabová (neděle 23.2. - hř. UMT Stovky, 15.00 h)

Staříč - Václavovice (neděle 23.2. - hř. UMT Stovky, 17.00 h)

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek