Přehled zápasů v týdnu od 2. do 8. 3. 2020

Přehled utkání všech týmů MFK Frýdek-Místek v týdnu od 2. do 1. března 2020.

MUŽI

32. kolo MSFL: muži - Dolní Benešov 3:1 (1:0) - branky FM: Raab 2, Hykel 

DOROST

starší dorost U19 - Frýdlant nad Ostravicí muži 0:5
Sestava FM: J. Málek - Hammer, Strouhal (70. Šostý), Forch, Dudek - Packo, Nezhoda - Chýlek (65. Pavela), Repček (70. Kolenič), Fulnek - Křenek. Trenéři: Jan Žižka a Jakub Hottek.
Snad poprvé musím kluky pochválit, i když zápas prohráli. I proti takovému silnému týmu, jakým Frýdlant bezesporu je, byla vidět tvář družstva a hra, kterou se chceme v sezoně prezentovat. Je škoda, že jsme ke konci utkání třikrát inkasovali po individuálních chybách.

Krásnou nad Kysucou - dorost U18 + U17 4:7 - branky FM: Siedlok 3, Zrůnek 2, Střižík 2
Sestava FM: Rusek - Račev, Murín (40. Šponer), Kolář, Rakovcij - Střižík, Kulhánek, Jurga, Psota - Siedlok, Zrůnek. Trenéři: Radek Punda a Milan Šponer.

starší dorost U19 - Brušperk muži 1:2 - branka FM: Chýlek
Sestava FM: J. Málek (46. Sýkora) - Hammer (60. Chýlek), Bányácski, Forch, Dudek - Packo, Nezhoda (60. Strouhal) - Křenek, Corriero, Fulnek (60. Pavela) - Repček. Trenéři: Jan Žižka a Jakub Hottek.
Zápas nám tentokráte vůbec nevyšel. Bylo to vše takové pomalé, spíš bych řekl, že někdy až trochu profesorské. Soupeř v podstatě dvakrát v první půli vystřelil po naší brance a dal nám dvě branky. Ty padly po naprosto zbytečných našich chybách, kdy jsme se špatně pohybovali v určitém prostoru. V samém závěru se podařilo snížit Chýlkovi, který dorážel do branky střelu Repčeka. Možná je dobře, že takový nepodařený zápas přišel teď, než pak v sezoně.

starší dorost U18 - Lískovec muži 2:7 (1:2) - branky FM: Psota, Mokroš
Sestava FM: Rusek - Mokroš (60. D. Foldyna), Niesner, Koval, Nytra - Rakovcij, M. Merta - Siedlok, Cempírek, Psota (45. Hodula) - Zrůnek (75. Tomančák). Trenéři: Radomír Dian a Josef Bardoň.
Zápas se nám nevydařil, byť začátek utkání nebyl špatný a dostali jsme se i do vedení. Pak to šlo ale z kopce. Hráli jsme hluboko pod naše možnosti a mnoha zbytečnými chybami jsme soupeři nabídli několik laciných gólů. Je ale dobře, že tato facka přišla teď, než odstartuje jarní část soutěže. Může to být prospěšné.

MFK Vítkovice - mladší dorost U17 0:2 (0:0) branky FM: Králík, Kaňák
Sestava FM: Dragon - Račev, Bartek, Šponer, Březina - Rimmel, Rakovcij, Jurga, Kaňák - Králík, Strižík. Trenér: Milan Šponer.
Díky vysoké absenci jsme museli v posledním přípravném zápase hodně improvizovat a do hry tak museli zasáhnout hned tři hráči z U16 a jeden z U18. Vstup do utkání se nám vydařil a první dvacetiminutovka nám přínesla tři velmi dobré brankové příležitosti, které však bohužel zůstaly nevyužity. Postupem času domácí získali optickou převahu, ale naše koncentrovaná defenziva byla vždy včas na správném místě. V závěru utkání se nám pak podařilo vstřelit dvě branky a klukům dnes právem patří pochvala za nasazení a bojovnost. 

MFK Vítkovice - mladší dorost U16 5:2 (1:1) branky FM: Stareček 2
Sestava FM: Pracuch - F. Kowalczyk, Ševčík, Vykopal, L. Rek - Vicher, Kováč, Kunčík, A. Kowalczyk (60. Žiga) - Stareček, Králík (35 P. Němec). Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Ve vyrovnaném prvním poločase jsme šli do vedení po individuální akci Adamem Starečkem. Vítkovice vyrovnaly po velkém nedůrazu naší defenzivy, kdy domácí hráč prokličkoval snad přes čtyři naše hráče před a v pokutovém území a vyrovnal. V druhém poločase, po hrubé chybě v rozehrávce domácího brankáře, jsme šli do vedení opět po brance Adama Starečka. Vytvořili jsme si ještě 2-3 dobré střelecké možnosti, ovšem bez efektu. V závěru už nám docházely síly, Vítkovice prostřídávaly hokejově a v tomto čase rozhodly dalšími brankami o svém vítězství.


ŽÁCI

MFK Karviná - starší žáci U15 3:2 (1:2) - branky FM: Žiga, D. Němec
Sestava FM: Řeha - Jedlička, Cudzik, V. Míček (c), Žiga, Kunčík, Křížek (67. Pastucha), Hlosta, Kuboš(56. Bartek), Švrček, D. Němec (48. Zelenka). Trenéři: Kamil Raška a David Stachovec.
Vstup do jarní části nám bohužel nevyšel, i když od první minuty jsme byli týmem, který určoval tempo hry. Nakonec nás mrzelo naše neproměňováni šancí. Místo vedeni v první půli 4:0 soupeř snížil na rozdíl jediné branky. V druhém poločase byla Karviná na vítězné vlně a pokračovala v tlaku, který jsme bohužel neustáli a důrazná patnáctiminutovka nás nakonec stála vítězství. Nemůžeme říct, že jsme byli horším týmem, ale soupeř měl bohužel větší chuť po vítězství. Tento zápas nás rozhodně mrzí hlavně předvedenou hrou jednotlivců.

MFK Karviná - starší žáci U14 1:2 (0:1) - branky FM: Nalewajka, Michalík
Sestava FM: Šimeček - Teichmann, J. Míček (c), Golich, Tománek (79. Dolný), Schwarz (76. Roman), Nalewajka, Michalík, Vrobel (59. Stryja), Rašovský, R. Foldyna (71. Matula). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
První utkání v jarní části nám vyšlo jak výsledkově, tak i herně. Kluci si plnili své úkoly, soupeře nepouštěli do brankových příležitostí a sami se snažili dostávat do šancí, ze kterých se nám podařilo vstřelit dvě branky a vítězství si užít. Tato výhra je pro nás vzpruha do dalších zápasů.

Bielsko-Biała - mladší žáci U13 7:3 - branky FM: Meca, Molitor, Moravec
Sestava FM: Strmiska, Pastrňák - Nešetřil, Žáček, Végh, Hlavatík, F. Volný, Meca, Tvarůžka, Gongol, Moravec, Molitor, Závodný, Hrůzek, Majer, T. Rek. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Utkání nebylo z naší strany vůbec špatné. Zejména v první půli jsme hráli dobrý fotbal. Bohužel nás stále brzdí velmi laciné branky, které inkasujeme. Kluky ale chceme pochválit, k utkání nastoupili zodpovědně a bojovali až do konce.

Bielsko-Biała - mladší žáci U12 6:1 (2:1) - branka FM: Michna
Sestava FM: Smolík, Stromšík - K. Šištík, Mohelník, Janík, Šuhajda, Horňák, L. Vyvial, Gardoš, Michna, Žáčik, Tsitzas, Vaculík. Trenér: Radek Šmíd.
Z naší strany sneslo měřítko prvních patnáct minut. Potom jsme propadali v osobních soubojích jeden na jednoho, v důrazu. Chyběla větší herní odvaha jednotlivců.

starší žáci Future U15 - Vřesina 8:0 - branky FM: Kalina 2, Jeřábek 2, Žáček, Ježík, Kabát, Roman
Dudek - Kabát, Roman, Stryja, Matula, Pikonský, Pastucha, Kalina, Jeřábek, Zezula, Žáček, Dolný, Bartek, Ježík, Hofírek. Trenér: Adam Filip.

mladší žáci Future U13 - Vřesina 3:5 (2:2) - branky FM: Lago, Stromšík, Výmola
Sestava FM: Kaňák - Stromšík Hejda, Sochor, Alfery, Stříž, Bardoň, Vyvial, Mucha, Schwarcz, Lago, Výmola. Trenér: David Hejda.

PŘÍPRAVKA

ročník 2009 (Krajská zimní liga, sobota 7.3. - hala Raškovice, 8.00 h)

ročník 2010 (Krajská zimní liga, sobota 7.3. - hala Raškovice, 13.30 h)

ročník 2011 (Turnaj Karviná, sobota 7.3. - 8.30 h)

Vítkovice - ročník 2012 (přípravné utkání, sobota 7.3. - 9.00 h)

ročník 2012 (Krajská zimní liga 3v3, neděle 8.3. - hala Brušperk, 11.15 h)

ročník 2013 (Krajská zimní liga 3v3, neděle 8.3. - hala Brušperk, 11.15 h)

Future (Krajská zimní liga, sobota 7.3. - hala Brušperk, 8.00 h)

Děvčata mladší (Turnaj 3v3, neděle 8.3. - Třinec, 8.00 h)


OSTATNÍ

Dobratice - ??? (čtvrtek 5.3. - hř. UMT Stovky, 18.30 h)

Sedliště - Lučina (sobota 7.3. - hř. UMT Stovky, 14.00 h)

Baška - Nýdek (sobota 7.3. - hř. UMT Stovky, 16.00 h)

Chlebovice - ??? (sobota 7.3. - hř. UMT Stovky, 18.00 h)

Frýdlant nad Ostravicí - Dětmarovice (neděle 8.3. - hř. UMT Stovky, 14.00 h)

Staré Město - Fryčovice (neděle 8.3. - hř. UMT Stovky, 16.00 h)

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B