Kádr áčka posílil Adam Ševčík

Týden před startem jarních odvet Fortuna národní ligy se k áčku připojil Adam Ševčík.

Čtyřiadvacetiletý rodák z Kyjova, Adam Ševčík, se stal nejspíš poslední posilou Valcířů (přestupní termín pro profesionální soutěže skončil totiž ve středu) před začátkem jarních odvet. Hráč, který ve své kariéře nastupoval také v dresu Znojma, slovenské Nitry, či třetiligové Kroměříže, bude ve Stovkách působit na půlroční hostování.

ADAM ŠEVČÍK
Narozen: 24. ledna 1993 v Kyjově
Kariéra: Sigma Olomouc, 1. SC Znojmo, FC Nitra, HS Kroměříž, Sigma Olomouc B


U Adama Ševčíka se z toho pomalu stala tradice - půl roku na hostování, půl roku v Sigmě. Na to, že Adam Ševčík nedávno oslavil teprve čtyřiadvacáté narozeniny, žije kočovný fotbalový život. Zkusil si angažmá ve Znojmě, slovenské Nitře a naposledy v Kroměříži.

„Vždycky to mám tak, že jsem půl roku někde na hostování, pak se vrátím, pak zas někam jdu. Je to takové složitější," přiznává výbušný forvard, který by se rád prosadil ve výkonnostním fotbale. „Teď nad tím však nepřemýšlím, důležité je ukázat, že mám na druhou ligu. Takže první se prosadit ve Fotbalové národní lize a pak až možná někde výš. Mým cílem je pravidelně hrávat a dávat góly. Počet radši neříkám, hlavně pomáhat mužstvu," dodal pro Olomoucký deník Adam Ševčík.

Foto: použito z webu Olomuckého deníku

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek