Karanténa u Valcířů

Od 13. března se svěřenci trenéra Michala Hubníka udržují v kondici individuálně. Prvních 14 dnů měli hráči připravený tréninkový plán, nyní už sportuje každý podle sebe. Devatenáctka začne trénovat po skupinkách tento týden.

Jak probíhá karanténa u některých Valcířů?

„Našel jsem si práci od 7 do 14h. Většinou se po práci chodím projít k řece, do lesa a nebo si jdu na hřiště zakopat. Kolem 20 hodiny chodím běhat a u toho si zacvičím buď venku nebo doma,“ komentuje svůj program v karanténě Adam Kebísek.

„První tři týdny jsem žil ve stereotypu. Ráno jsem se nasnídal, šel běhat, do práce na tři hodiny a odpoledne na hřiště. Teď poslední týden už mi bylo umožněno trénovat v Prostějově, kde jsme rozděleni do skupin, aby počet hráčů na hřišti nebyl vyšší než 10,“ informoval nás Jirka Kiška.

Jan Fulnek: „Co se týče pohybu, tak trénuji dvoufázově 4-5x týdně. Učím se na maturitu a v tomto týdnu se snad zúčastním tréninku devatenáctky.“

„Ráno a večer si jdu zaběhat na hory, potom dělám práci okolo baráku,“ tak se udržuje v kondici Ondra Chýlek.

Chodívám hrát basket, cvičím na workoutovém hřišti, pomáhám na chatě a trávím čas s přítelkyní," promluvil o svém programu v karanténě brankář Matěj Zouhar.

„Já teď rozjíždím v Česku nový mezinárodní projekt zaměřený na obchodní setkání podnikatelů a firem, které chtějí rozvíjet svůj byznys. Podporujeme různé nadace, dětské domovy, školky Bambino a začínáme spolupracovat i se sportovními kluby, jako je Sigma Olomouc, Baník Ostrava, Frýdek-Místek, judo Ostrava či 1. HFK Olomouc. Samozřejmě taky trávím hodně času s rodinou, protože mám dvě dcery. Co se týče fotbalu, tak jsme s vedením a trenéry stále v kontaktu, “ prozradil trenér Valcířů Michal Hubník. 

Delší rozhovor s trenérem, si můžete přečíst v úterním vydání Frýdecko-místeckého a třineckého DENÍKU.

Odkaz na challenge hráčů: https://www.facebook.com/MFKFM/videos/538718970117...