FK Frýdek-Místek - Odra Petřkovice 2:4

Ani ve druhém zápase v turnaji Letní Covid ligy nevítězíme. Na domácím trávníku podlehli A muži Petřkovicím 2:4.
(12.6.2020) | Stovky
FK Frýdek-Místek - Odra Petřkovice
2:4


Komentář

Fotbalisté Frýdku-Místku se poprvé v Letní Covid lize představili domácím fanouškům. Jejich druhým soupeřem v turnaji (ne jak mylně uvádí FM Deník - Polanka nebyla součástí turnaje) byli hráči z Petřkovic. A byli to právě Ostravané, kteří se po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího mohli těšit z výhry 4:2.

"Prvních dvacet minut jsme hráli kvalitní a líbivý fotbal, ale potom jsme dostali hloupý gól, udělali jsme spoustu nevynucených a triviálních chyb a po hrubkách jsme dostali i další branky," okomentoval domácí duel trenér Frýdku-Místku Michal Hubník. "Obranná čtyřka nefungovala tak, jak měla. A katastrofou bylo doslova naše zakládání útoků," dodal Hubník.

Posledním soupeřem Valcířů v prvním přípravném bloku bude Hlučín. Půjde tak o vyvrcholení Letní Covid ligy, pak dostanou hráči volno, než se začnou připravovat na další ročník MSFL. "Tam se zaměříme na kondici, rychlost i taktiku. Myslím, že se všichni těší na to, až to zase bude mít nějaký řád a adrenalin. Teď je to všechno takové chaotické," sdělil kouč Lipiny.

Fotogalerie

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B