Fotbalová prázdninová odpoledne baví

F r ý d e k-M í s t e k - I tohle léto probíhá na hlavním hřišti areálu Stovky Fotbalové prázdninové odpoledne pro malé sportovce. Pod vedením šéftrenéra přípravek Kamila Kořínka a mládežnických trenérů mají za sebou děti už dvě fotbalová odpoledne.

Celkem jsou naplánována čtyři fotbalová odpoledne. Jsou určena pro hráče MFK Frýdek-Místek, ale i pro hráče z jiných klubů a i pro ty, kteří si zkrátka chtějí jen přijít zasportovat v kamarádském kolektivu. Vše se týká přípravkových ročníků 2010 až 2014. Prvnímu fotbalovému odpoledne ještě v pondělí 20. července počasí nepřálo, ke slovu tak přišla umělá tráva. Ve středu už bylo ovšem nádherné slunečné počasí a na hlavním hřišti se tak prohánělo několik desítek dětí. Jak bylo zmíněno, odpoledne se nezúčastnili pod dohledem zkušených trenérů jen hráči našeho klubu.

Rodiče navíc mohli sledovat své ratolesti ve stínu prostorné tribuny hlavního hřiště a osvěžit se v blízkém Sport Baru Stovky. Celé odpoledne tak probíhalo k všeobecné spokojenosti. Pokud se někdo chtěl zúčastnit, ale nemohl, nemusí smutnit, ještě nás čekají dvě fotbalová odpoledne. Všichni jsou srdečně vítáni.

Fotogalerie