FK Frýdek-Místek - FC Zlín 1:6

F r ý d e k-M í s t e k - První ostřejší test absolvovala naše U19 před blížícím se startem MSDL. Kádr se zatím ještě buduje, ale už začíná dostávat jasnější kontury. I přesto nebyl výkon proti Ševcům vůbec špatný. Především v první půli svedli Valcíři vyrovnanou bitvu.
(1.8.2020) | Stovky
FK Frýdek-Místek - FC Zlín
1:6


Komentář

Trenér Roman Vojvodík sice stále počítal nějaké absence, kádr už ale dostává určité obrysy. Začátek proti ligovému soupeři jsme odstartovali velice solidně, dokonce i měli více ze hry, v žádnou velkou šanci jsme to však krom jednoho závaru přetavit nedokázali. „Úvod se nám opravdu povedl, začali jsme s elánem, chutí, drželi jsme s kvalitním soupeřem krok. Škoda, že se nám nedařilo přetavit nějakou akci v gól,“ hodnotil začátek zápasu kouč.

Soupeř se postupně dostával do tempa a začal hrozit. Všechny situace ale dokázal brankář Folta vyřešit. Inkasoval až po standardní situaci a ještě nešťastně. Poté musel vytěsnit tečovanou střelu zpoza vápna. Do přestávky pak přidal Zlín ještě jednu branku. „Škoda gólů, byly takové nešťastné, ale i takový je někdy fotbal.

Do druhé půle trenér prostřídal a hra už nebyla tak konsolidovaná. V náročném počasí už také docházely síly a Ševci svůj náskok postupně navýšili. Zní to samozřejmě jako klišé, branky jsme si však dali v podstatě sami. Ale jsme v přípravě, chyby se stávají. Na výkon a přístup kluků si určitě nemůžu stěžovat. Další dny už bychom měli trénovat v kompletním složení a bude to jen lepší,“ uzavřel trenér Vojvodík.

Ohlasy trenérů

Roman Vojvodík (trenér Frýdku-Místku): Výsledek je sice nepřívětivý, ale vzhledem k tomu, jaké jsme řešili záležitosti, jsem s výkonem kluků spokojený. První poločas určitě snesl přísnější měřítko, se soupeřem jsme hráli vyrovnanou partii. Kádr postupně skládáme dohromady a jsem si jistý, že na start MSDL budeme kvalitně připraveni.



Fotogalerie