Přehled zápasů v týdnu od 17. do 23. 8. 2020

Přehled utkání všech týmů MFK Frýdek-Místek v týdnu od 17. do 23. srpna 2020.

MUŽI

3.k. MSFL: muži - Baník Ostrava B 2:3 (1:1) - branky FM: Stránský, Teplý (pen.)


DOROST

3.k. MSDL: starší dorost U19 - 1.SK Prostějov 0:4 (0:3)
Sestava FM: Folta - Šponer, Kiš, Ševčík, Mokroš - Maléř (83. Moják), Kocián (46. Kulhánek), F. Klimeš, D. Foldyna (76. F. Janošec) - Střižík (46. Berek), Zrůnek (c). Trenéři: Roman Vojvodík a Radomír Dian.
Stejně jako ve Zlíně se nám nevyvedla první půle. Zatímco před týdnem jsme ale v první půli inkasovali pouze jednou a byli stále ve hře, Prostějov nám vstřelil branky tři. Byli jsme v úvodní části hodně bojácní, málo důrazní a měli opravdu velký počet ztrát. Víme, že máme v kádru hodně mladých kluků a je to proti fyzicky disponovanějším soupeřům těžké, ale bez stroprocentního nasazení to nepůjde. Ostatní věci přijdou logicky až časem, musíme se zkrátka vyhrát, nabrat zkušenosti. Tohle je daň.

3.k. MSDD-E: Stará Bělá - starší dorost U18 2:4 (1:3) - branky FM: Králík 2, Berek, P. Vyvial
Sestava FM: Dragon - Moják (c), Büchi, P. Vyvial, Račev (78. Brettschneider) - D. Foldyna (46. Rimmel), Kulhánek, Hrabec (57. Vicher), F. Janošec - Králík, Berek. Trenéři: Raomír Dian a Radek Punda.
Úvod utkání se nám povedl a rychle se dostali do vedení. Měli jsme i další šance, které jsme však neproměnili. Soupeř naopak po naší chybě snížil a začal kousat. Druhý poločas se nám už příliš nevydařil, chyběla větší kompaktnost, souhra. Bylo to takové rozhárané. Výhru samozřejmě bereme všema deseti.

3.k. MSDL: mladší dorost U17 - 1.SK Prostějov 2:1 (0:1) - branky FM: D. Němec, Hutyra
Sestava FM: Pracuch - Szalbot, V. Míček, A. Kowalczyk, L. Rek (c), F. Kowalczyk, Kunčík, Hlosta, Cisovský (66. Hutyra), Vlačuha, D. Němec (P. Němec). Trenéři: Karel Orel a Miroslav Onufer.
Utkání se hrálo za náročných podmínek, bylo opravdu velké horko. Kluci se vydali na maximum. V bojovném utkání jsme dotahovali vedení soupeře z první půle, které se nám ve druhém poločase povedlo otočit. V nervózním závěru jsme pak dokázali vedení uhájit. První výhra sezóny je pro kluky povzbuzením, do příštích zápasů se však musíme vyvarovat laciných chyb a v některých momentech volit jednodušší herní řešení, zbytečně si pak komplikujeme život.

3.k. MSDD-E: Stará Bělá - mladší dorost U16 0:0
Sestava FM: Řeha - Jedlička (83. Pastucha), Cudzik (c), Šimíček, Žiga - Kuboš (46. Tuma), Křížek, P. Záček, Ježík (58. Zezula) - Zelenka (75. Kalina), Matěj Bartek (75. Hofírek). Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
Viděli jsme spíše bojovné utkání, ve kterém jsme byli fotbalovějším týmem. Na těžkém terénu jsme se vypracovali několik dobrých šancí, zahrozit ale dokázal i soupeř. Celkově vzato asi zasloužená remíza.


ŽÁCI

15.k. MSŽL: starší žáci U15 - FK Hodonín 1:1 (0:1) - branka FM: Rašovský
Sestava FM: Šimeček - Teichmann, J. Míček (c), Golich, Tománek (70. R. Foldyna), Nalewajka, M. Schwarz (60. Šmondrk), Rašovský, Michalík, J. Foldyna, Novák (28. S. Hottek). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
V celém zápase jsme si vypracovali velké množství standardních situací. Bohužel nám v nich chyběl větší důraz a hlad po gólu. V naší hře mi celkově chybělo více bojovnosti a energie. Místy to byl typický fotbal na umělce a na té se bez bojovnosti a důrazu neobejdete. Oproti Zlínu navíc nemělo utkání takové tempo a fotbalovost.

15.k. MSŽL: starší žáci U14 - FK Hodonín 0:2 (0:1)
Sestava FM: Kuchař (41. Kristofory) - Vrobel(41. Moravec), Pečiva (58. Haslhofer), Bojda (41. J. Žáček), Fil. Végh (54. Nešetřil), T. Rek, Meca, Hrůzek, Tvarůžka (64. Majer), F. Volný (c), Fr. Végh. Trenéři: Josef Bardoň a David Stachovec.
Věděli jsme, že nás bude čekat s Hodonínem těžké a hlavně tvrdé utkání, na které jsme kluky připravovali hned od začátku. Bohužel soupeř byl v některých fázích hry opravdu až přespříliš důrazný na hranici pravidel. Ale klobouk před klukama, kteří si vzali ponaučení z prvního zápasu se Zlínem a soupeři nic od první minuty nedarovali. Fotbal se hraje na branky, a těch dal soupeř bohužel více, avšak my jsme byli zase fotbalovější. Na našich klucích šlo vidět, že hodili nevydařené utkání se Zlínem za hlavu a poučili se z chyb. Hlavně jsme rádi, že dokázali do hry vnést, co po nich požadujeme. Jdeme malými krůčky vpřed, zatím se nám nepodařilo vstřelit ani jednu branku, ale věříme, že tohle prolomíme už v dalším zápase, který odehrajeme v Karviné...

1.k. SpSM Sever: mladší žáci U13 - MFK Karviná (odloženo!, středa 19.8. - hř. Lískovec, 16.00 h)

1.k. SpSM Sever: mladší žáci U12 - MFK Karviná (odloženo!, středa 19.8. - hř. Lískovec, 16.00 h)

3.k. SpSM Sever: mladší žáci U13 - Bílovec 3:3 (0:2, 2:1, 1:0) - branky FM: Novák, Mravec, Mohelník (pen.)
Sestava FM: Smolík (c), Stromšík - Pavelka, Šuhajda, Janík, Galásek, Mravec, Schwarz, Michna, Novák, Mohelník, Macíček, Vaculík, Šištík. Trenéři: Radek Šmíd, Robert Schedling a Ján Balko.
Odehráli jsme první zápas soutěžního ročníku, ale šancí jsme opravdu měli ne na dva zápasy, ale na čtyři. Bohužel naše produktivita byla žalostná. Na druhou stranu musíme kluky pochválit, že i tak chtěli něco se zápasem udělat. Neustále jsme si vytvářeli jednu šancí za druhou, ale na výhru to nestačilo.

3.k. SpSM Sever: mladší žáci U12 - Bílovec 5:12 (3:4, 0:2, 2:6) - branky FM: A. Janošec, Tauš, Čapanda, Vřesňák, Jarotek
Sestava FM: Feber, Skotnica - Vřesňák, Tauš, Šigut, Staníček, Menšík, Laník, Kačandy, Jarotek, Holek, Čapanda, Bůžek, Bušovský, M. Volný, A. Janošec. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Bohužel, ale první mistrovské utkání nám vůbec nevyšlo. Měřítko snesla pouze první třetina. Po zbytek utkání byl soupeř rychlejší, důraznější, daleko hladovější po vítězství. Musíme zapracovat na defenzivní činnosti celého týmu, ve které jsme hodně pozadu. Co se týká ofenzívy, tak i přes nepovedený výkon jsme si vytvořili šancí dostatek. Bohužel efektivita je zatím velmi slabá. Chlapci, hlavu nahoru. Je třeba makat na sto procent, a to už na tréninku, tam to začíná.

Příprava: FC Bedzin (Pol) - starší žáci Future U15 6:1 (3:1) - branky FM: R. Foldyna
Sestava FM: Strmiska - Roman, Čapčuch, Deingruber, Novák, Stryja, Šmondrk, Vrobel, Kabát, Strack, R. Foldyna, Matula, Rozdolský, Rodek, Uhlář, Gongol. Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.

Příprava: Rožnov pod Radhoštěm - mladší žáci Future U13 3:4 - branky FM: Gardoš 2, Tengler, Ručka
Sestava FM: Stromšík - Bardoň, Michna, Sochor, Tengler, Hejda, Ručka, Vlášek, Čapanda, Kačandy, Laník, Gardoš. Trenér: František Végh

Příprava: Start Brno - mladší žáci Future U13 6:2 - branky FM: Bardoň, Michna
Sestava FM: Stromšík - Bardoň, Michna, Sochor, Tengler, Hejda, Ručka, Vlášek, Čapanda, Kačandy, Laník, Gardoš. Trenér: František Végh


DÍVKY

ročník 2010 - Vítkovice (čtvrtek 20.8. - hř. Stovky, 17.00 h)

Dívky starší (turnaj, sobota 22.8. - hř. Hranice, 13.00 h)

Dívky mladší (turnaj, sobota 22.8. - hř. Chuhelná, 9.00 h)


OSTATNÍ

3.k. Divize F: FK SK Polanka - Nový Jičín 2:0

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek