SK Sigma Olomouc B - FK Frýdek-Místek 4:1

D o l a n y - Valcíři si na lídra tabulky nepřišli. V 4. kole MSDL jsme podlehli Sigmě Olomouc B 1:4. Hanáci se dostali v první dvacetiminutovce do dvoubrankového vedení, které jsme korigovali z pokutového kopu. V závěru první půle ale domácí opět odskočili a to nejspíše rozhodlo.
4.kolo (30.8.2020) | Dolany
SK Sigma Olomouc B - FK Frýdek-Místek
4:1


Komentář

Valcíři měli před sebou další těžký úkol. Los je tentokrát zavedl na půdu Sigmy Olomouc B, která po třech kolech vévodila tabulce. Hrálo se na útulném stadionu v Dolanech nedaleko Olomouce. Terén však kvůli nočnímu dešti nebyl úplně ideální. Favorit utkání měl dobrý vstup a v úvodu nás zatlačil. Stejně jako ve Zlíně jsme pak inkasovali z rohového kopu. Centr na zadní tyč přistál u volného Kašpárka. „Je to velká škoda, opět si necháme dát takový gól z rohu, byť si o tom neustále povídáme. Navíc nás to dostalo z koncentrace a hned vzápětí jsme inkasovali podruhé, navázal trenér Roman Vojvodík na druhou branku Sigmy. Hřivnáč si v 16. minutě naběhl na zpětnou přihrávku do vápna a nemýlil se.

Naštěstí jsme se však vzpamatovali. Ve 27. minutě se prodral do pokutového území Střižík a byl faulován. K penaltě se postavil Lukáš Kiš a byl nekompromisní. „Bohužel, místo abychom sahali po vyrovnání, v závěru půle jsme inkasovali, smolně a lacině. Po naší standardce spěchala Sigma za odvráceným míčem. Naši hráči byli oslněni sluncem a loptu jsme odevzdali přesně na kopačku Dominika Skopala. Vyrovnání jsme měli nadohled, a pak inkasujeme takový gól, mrzelo kouče.

Začátek druhé půle se nám povedl. Hned z toho mohlo být větší drama, střídající Lukáš Králík si však ve velké šanci na Mazura nepřišel. Sigma tak nadále držela dvoubrankový náskok a ve zbytku utkání to byla spíše bitva, byť musel Folta v nejednom případě zasahovat. Nakonec nestačil jen na hlavičku z 81. minuty, ano, opět to bylo z rohového kopu a opět to byl Kašpárek. „Výsledek vypadá jasně, ale mohl být daleko přívětivějším, ale to je fotbal. Rozhodla větší kvalita soupeře v koncovce, a také síla ve standardních situacích. Olomouci k výhře gratuluji. Těžký úvodní los máme za sebou, nyní nás čekají stěžejní zápasy, musíme se dobře připravit na domácí zápas s Blanskem.

Ohlasy trenérů


Roman Vojvodík (trenér Frýdku-Místku): Výsledek vypadá jasně, ale mohl být daleko přívětivější, ale to je fotbal. Rozhodla větší kvalita soupeře v koncovce, a také síla ve standardních situacích. Olomouci k výhře gratuluji. Těžký úvodní los máme za sebou, nyní nás čekají stěžejní zápasy.


×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B