Future týmy mají za sebou úspěšný vstup do soutěže

F r ý d e k-M í s t e k - Kvůli odloženým zápasům si naše Future týmy na start v nové, vyšší soutěži, musely ještě nějakou chvíli počkat. Vstup do Krajského přeboru se jim však vydařil skvěle. Mladší žáci vybojovali bod, starší žáci pak předvedli střeleckou show. Bruntálu nasázeli třináct branek.

Future U15 byl v Bruntále suverénní

Lepší start si Valcíři asi těžko mohli představit. Do nové soutěže vlétli jako uragán a Bruntálu vstřelili 13 branek. Zkrátka vstup jako řemen. Po první půli jsme vedli 5:2, v druhém dějství už pak soupeř podlehl naší ofenzivní síle a inkasoval dalších osm branek. Skvělý zápas prožil Matěj Roman, který rozvlnil síť soupeře rovnou pětkrát. Svěřenci trenéra Davida Hejdy si tak ve své premiéře rovnou připsali první výhru.

4.k. Krajský přebor: Juventus Bruntál - MFK Frýdek-Místek 2:13 (2:5) 
Branky FM: Roman 5, Žáček 2, Moravec 2, Vrobel, Strack, Novák, Cáder
Sestava FM: Kristofory - Cáder, J. Žáček, Majer, Moravec, Rodek, Deingruber, Kabát, Matula, Roman, Strack, Šmondrk, Stryja (c), Vrobel, Novák. Trenér: David Hejda.


Future U13 si odvezl bod

Mladší žáci nastartovali soutěž bez bázně a hany. V Bruntálu jsme otevřeli skóre už v první minutě, kdy nás dostal do vedení kapitán Pepa Bardoň. Úspěšný základ tak byl položen. Ve 14. minutě jej napodobil Matyáš Horňák a bylo to už 2:0. Domácí se však nevzdali a dokázali srovnat. I bod je však pro svěřence trenéra Františka Végha dobrým vstupem do soutěže.

4.k. Krajský přebor: Juventus Bruntál - MFK Frýdek-Místek 2:2 (1:2)
Branky FM: Bardoň, Horňák
Sestava FM: Stromšik - Ručka, Alffery, Šištík, Sochor, Tengler, Jež, Gardoš, Horňák, Holek, Staniček, Bardoň (c). Trenér: František Végh.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B