Přehled zápasů v týdnu od 7.9. do 13. 9. 2020

Přehled utkání všech týmů MFK Frýdek-Místek v týdnu od 7. do 13. září 2020.

MUŽI

6.k. Okresní soutěž: Kunčice - Lipina 2:6 (0:2) - branky FM: Králík 3, Krutil, Cabák, vlastní

16.k. MSFL: MFK Frýdek-Místek a.s. - HS Kroměříž 1:2 (0:0) - branky FM: Teplý z pen.

6.k. MSFL: MFK Frýdek-Místek a.s. - Uničov 2:6 (1:5) - branky FM: Hykel, Skwarczek


DOROST

ODLOŽENO !!! 6.k. MSDL: starší dorost U19 - Vysočina Jihlava (sobota 12.9. - hř. Stovky, 13.00 h)

ODLOŽENO !!! 6.k. MSDD-E: Hranice - starší dorost U18 (neděle 13.9. - hř. Hranice, 10.00 h)

ODLOŽENO !!! 6.k. MSDL: mladší dorost U17 - Vysočina Jihlava (sobota 12.9. - hř. Stovky, 15.15 h)

ODLOŽENO !!! 6.k. MSDD-E: Hranice - mladší dorost U16 (neděle 13.9. - hř. Hranice, 12.15 h)

2.k. Mem. Vl. Marečka: mladší dorost U16 - Slovácko 2:2 (0:2) 5:4 po pen. - branky FM: D. Němec, Kunčík, rozh. pen. Zelenka
Sestava FM: Pohludka - Jedlička, Cudzik (c), V. Míček, Žiga - Ježík, Hlosta, Křížek, Kuboš - Kunčík, D. Němec. Náhradníci: Šimíček, Zezula, M. Bartek, Zelenka. Trenéři: Kamil Raška a Milan Šponer.
Start do zápasu se nám nevydařil, když jsme rychle inkasovali, možná se to na klucích i trochu podepsalo. Soupeř měl poziční převahu, vytěžil z ní ale "jen" dvě branky. Kluci byli sice o přestávce v kabině skleslí, ale nevzdali se. Ve druhém poločasu jsme měli naopak navrch my, vytvořili si několik dobrých možností a povedlo se nám po zásluze vyrovnat. Pokutové kopy, to už je loterie, štěstí se přiklonilo k nám, ale je pravdou, že všechny penalty jsme zahráli suverénně.


ŽÁCI

16.k. MSŽL: SFC Opava  - starší žáci U15 2:4 (0:2) - branky FM: J. Foldyna 2, Hottek, Rašovský
Sestava FM: Šimeček - Teichmann, J. Míček (c), Golich, R. Foldyna, Nalewajka, M. Schwarz (68. L. Novák), Michalík, Hottek (68. Šmondrk), Rašovský, J. Foldyna (80. Vrobel). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
Oboustranně velmi kvalitní utkání a zasloužené vítězství proti tomuto výbornému soupeři. Snad jen snahou ještě s výsledkem ve druhém poločase něco udělat měla Opava chvílemi více ze hry. Kluci předvedli velice zodpovědný týmový výkon, kdy se vyvarovali zbytečných ztrát míče a samozřejmě využili brankové příležitosti. Za výsledek i výkon si zaslouží pochvalu

4.k. MSŽL: Hodonín - starší žáci U15 1:4 (1:1) branky FM: J. Foldyna, Hottek, J. Míček, Michalík
Sestava FM: Šimeček - Teichmann, J. Míček (c), Golich, R. Foldyna, Nalewajka, M. Schwarz (58. P. Stryja), Michalík (78. Vrobel), Rašovský, J. Foldyna (74. F. Čapčuch), Hottek (58´ L. Novák). Trenéři: Lubomír Macíček a Miroslav Poledník.
V zápase jsme potvrdili výkon z Opavy a zaslouženě vezmeme body i z Hodonína. Kluci si zápas užili a vstřelili čtyři krásné góly. I když výsledek hovoří jasně, ale určitě to nebylo lehké utkání, protože domácí neproměnili pokutový kop a naši kluci už je pak k ničemu nepustili.

16.k. MSŽL: SFC Opava - starší žáci U14 2:6 (1:0) - branky FM: D. Prepsl 4, Fil. Végh, Moravec
Sestava FM: Kuchař (41. Kristofory), T. Rek (56. Vrobel), F. Volný (c), L. Hlavatík (74. J Žáček), Hrůzek (41. Gongol), Tvarůžka (41. Haslhofer), Meca, Fr. Végh (56. Pečiva), Fil. Végh, D. Prepsl, Vlček (62. Moravec). Trenéři: Josef Bardoň a David Stachovec.
Do utkání jsme nastoupili se svázanýma nohama, na klucích šla vidět nervozita, která se odrazila do výkonu v prvním poločase. Soupeř nás skvěle dostupoval, vytvářel na nás tlak. Toto snažení se mu hned vyplatilo vedoucím gólem, který soupeře ještě více nabudil a nás dostal ještě pod větší tlak. Byl to z naší strany úplně jiný zápas než doma proti Olomouci. Musíme pochválit Peťu Kuchaře, díky jeho skvělým zákrokům nakonec poločas skončil jen rozdílem jedné branky. Druhý poločas už byl z naší strany mnohem lepší, i když nás soupeř zase hned na začátku potrestal druhou brankou. Klobouk dolu před kluky, protože se poučili z předchozích zápasů a vědí, že se hraje do poslední minuty. Díky Damiánu Prepslovi a jeho rychlosti, která motá hlavu soupeřům, jsme se během pár minut dostali po dvou rychlých brejcích a nekompromisnímu zakončení zpátky do hry. Soupeř byl v tuto chvíli zaskočený a my jsme nepolevili a snažili se zápas získat na svou stranu. Damián se nakonec v zápase blýskl čtyřmi brankami. Konečně kluci zkusili, jak chutná vítězství v této soutěži a doufáme, že si budou chtít tento pocit znovu zopakovat v dalším utkání, který hrajeme v neděli v Hodoníně.

4.k. MSŽL: Hodonín - starší žáci U14 2:4 (2:0) - branky FM: Fil. Végh 2 (oba z pen.), Haslhofer, Tvarůžka
Sestava FM: Kuchař (41. Kristofory) - T. Rek (Vrobel), Hlavatík, F. Volný (c) (25. Moravec), Chýlek, Tvarůžka, Meca, Fil. Végh, Pečiva (46. Hashlofer), Vlček, Fr. Végh. Trenér: Josef Bardoň.

6.k. SpSM Sever: mladší žáci U13 - HFK Olomouc 2:3 - branky FM: Pavelka, Galásek
Sestava FM: Smolík (c), Stromšík - Šuhajda, Mucha, Vaculík, Pavelka, Horňák, Mravec, Michna, A.V. Novák, Galásek, Macíček, J. Schwarz. Trenéři: Radek Šmíd, Robert Schedling a Ján Balko.

6.k. SpSM Sever: mladší žáci U12 - HFK Olomouc 6:2 - branky FM: Jarotek 2, Janošec, V. Šištík, Maralík, M. Volný
Sestava FM: Feber, Skotnica - Bůžek, Kačandy, Menšík, Markusík, M. Volný, Vřesňák, Šištík, Šigut, Jarotek (c), Janošec, Tauš, Bušovský, Maralík, Čapanda. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.
Další velice těžké utkání máme za sebou. Zápas, ve kterém kluci makali od začátku až do konce a odměnou jim je vítězství. Opět jsme se snažili aktivně napadat soupeře a hrát fyzicky velmi náročný fotbal. Bylo k vidění hodně povedených akci a nakonec i šest krásných branek v síti soupeře. Chceme poděkovat i rodičům, protože ti nám v průběhu utkání častokrát pomohli hlasitým povzbuzováním. Na klucích šly vidět pozitivní emoce, a tak to má být. Gratulujeme k vítězství.

3.k. Krajský přebor: starší žáci Future U15 - Brušperk 4:1 (2:0) - branky FM: Tománek 2, Molitor, Deingruber
Sestava FM: Strmiska - Matula, Deingruber (c), Dolný, Strack, Roman, Michna, Galásek, Mohelník, Čapčuch, Bojda, Uhlář, Molitor, Tománek. Trenér: David Hejda.

3.k. Krajský přebor: mladší žáci Future U13 - Brušperk 4:5 (2:1) - branky FM: Gardoš 2, V. Šištík, Laník
Sestava FM: Feber - Cibulka, Čapanda, Gardoš, Jež, Kačandy, Laník, Menšík, V. Šištík, Vřesňák, Janošec, Hejda (c). Trenéř: František Végh.

ODLOŽENO !!! 6.k. Krajský přebor: MFK Karviná B - starší žáci Future U15 (neděle 13.9. - hř. UMT Městský stadion Karviná, 9.00 h)

ODLOŽENO !!! 6.k. Krajský přebor: MFK Karviná B - starší žáci Future U15 (neděle 13.9. - hř. UMT Městský stadion Karviná, 10.45 h)


PŘÍPRAVKY

Okres MŽ: U11 (úterý 8.9. - hř. Staré Město, 16.30 h)

Okres MŽ: U11 (čtvrtek 10.9. - hř. Lískovec, 16.30 h)

Okres SP: U10 (středa 9.9. - hř. Nošovice, 16.30 h)

Okres MŽ: U10 (sobota 12.9. - hř. Dobrá, 15.00 h)

Okres SP: U9 (čtvrtek 10.9. - hř. Brušperk, 16.30 h)

Př. utkání: Vítkovice - U9 (čtvrtek 12.9. - 9.00 h)

Př. Utkání: Staré Město - U8 (čtvrtek 10.9. - 16.00 h)

Okres MŽ: Future (úterý 8.9. - hř. Staré Město, 16.30 h)


DÍVKY

2.k. 3. Ligy dorostenek Morava sk. B: Havířov - juniorky 10:1 (6:0) branky FM: Tomanová
Sestava FM: Dužíková - Vybíralová, Kovalová, Nyklová, Sýkorová (c), Królová, Piechowicz, Kaňoková, Ježová, Klimecká, Tomanová, Leifertová, Michalinová, Škanderová. Trenér: Jana Sikorová.
Musíme podotknout, že i přesto, že na tabuli nám svítila prohra 10:1, tak Lipinská děvčata odehrála svůj nejlepší zápas ve své zatím velmi krátké historii. Na hřišti FK GC Havířov se odehrál velmi koukatelný fotbal z obou stran. Celkově za oba týmy nastoupily holky, které s fotbalem začaly před pár týdny, asi až na pět výjimek. Valcířky se prezentovaly velmi nadějnou a perspektivní fotbalovou kombinací, dobrou kondičkou, famózní gólmankou a zkušenou hrající mladou trenérkou. Jsme pravém hrdí na naše děvčata, která si zápas náležitě užila, za jejich modré Lipinské srdce a skvělou partu nejen hráček, ale i rodičů, kteří se projevili jako správní fans, kdy holky chválili za každou maličkost, která se jim povedla. Ono se to nezdá, ale holkám to velmi pomáhalo, a také za to po zápase rodičům krásně potleskem poděkovaly. Osobně jsem na holky nesmírně pyšná za to, co předvedly, a ještě víc na to, že se opravdu nechávají plně vést trenérkami a stále na hřišti bojují, jak nejlépe umí. A to i za stavu 0:6. Letošní premiérova sezóna je pro nás hlavně o zkušenostech a tvrdé dřině, stmelení Lipinského srdce a vybudování velkých a silných osobností z našich děvčat.

Okres SP: Starší přípravka (pátek 11.9. - hř. Kozlovice, 16.30 h)

Okres MP: Mladší Přípravka (středa 9.9. - hř. Fryčovice, 16.30 h)

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B