U13 na vítězné vlně, U12 slavila první výhru

F r ý d e k-M í s t e k - U13 se vstup do soutěže vydařil, zvítězil v Přerově a po čtyřech utkáních má 10 bodů. V Přerově slavila i U12, která si na své konto připsala první výhru.

U13 zatím neporažena

Výhra v Přerově byla pro U13 již třetí v řadě. Celkově jsou Valcíři po čtyřech utkáních neporaženi. Jak bylo zmíněno, dařilo se i v Přerově. Mohl zato i podařený začátek, kdy se již ve 4. minutě prosadil Marek Michna. Celkově jsme náskok navýšili až na 4:0. Adam Vladimír Novák se blýskl hattrickem. Celkově jsme nasázeli Přerovu sedm branek, a to jsme ještě neproměnili pokutový kop.

2.k. SpSM Sever: Viktoria Přerov - MFK Frýdek-Místek 2:7
Branky FM: A.V. Novák 3, Michna 2, Mohelník, Pavelka
Sestava FM: Smolík (c) - Šuhajda, Mucha, Mohelník, Pavelka, Horňák, Mravec, Michna, A.V. Novák, Galásek, Janík, Macíček, J. Schwarz. Trenéři: Radek Šmíd, Robert Schedling a Ján Balko.


U12 si v Přerově připsala první výhru

Zápas v Přerově si jistě budou dobře pamatovat naši mladší žáci. Byla to totiž jejich první výhra v žákovské kategorii. „Utkání, ve kterém jsme většinu času hráli na půlce soupeře. Snažili jsme se kombinovat a vypracovali jsme si doslova hromadu šancí, hodnotil trenér František Hlavatík. U šancí se ale ještě pozastavil. „Co se týká proměňování, tam jsme selhali. V této činnosti se musíme hodně zlepšit. Celkově byl ale samozřejmě společně s trenérským kolegou Martin Rojíčkem spokojený. „Chlapcům za zápas děkujeme a gratulujeme k první soutěžní výhře.

2.k. SpSM Sever: Viktoria Přerov - MFK Frýdek-Místek 3:9 (1:5 , 0:2, 2:2)
Branky FM: M. Volný 2, Šigut 2, Bušovský, Maralík, Vřesňák, Tauš, Janošec
Sestava FM: Feber, Skotnica - Markusík, Bůžek, Menšík, Staníček, Vřesňák, Bušovský, Janošec, Tauš, Jarotek, M. Volný, Maralík, Holek, Šigut. Trenéři: Martin Rojíček a František Hlavatík.