Semifinále Marečkova memoriálu jednokolově

F r ý d e k-M í s t e k - Semifinálové skupiny letošního ročníku Memoriálu Vlastislava Marečka se budou hrát netradičně pouze jednokolově, tedy bez odvet.

Koronavirová situace pochopitelně zasáhla i do programu letošního ročníku Memoriálu Vlastislava Marečka. Pohárovou soutěž pro kategorii U16 čekají semifinálové skupiny. Za normálních okolností by některé zápasy mohly odehrát již v prosinci, vzhledem k výše zmíněné situaci to však nebude možné a utkání se tak přesunou na zimu 2021. Aby se program zvládl, budou se tentokrát skupiny hrát jednokolově, tedy bez odvetných zápasů. To jest, každý tým odehraje v základní skupině tři týmy. Jestli to bude v domácím, či venkovním prostředí, je už na domluvě jednotlivých klubů.

Podotýkáme, že Frýdek-Místek se prokousal do semifinálových skupin po vítězných zápasech nad Prostějovem a Slováckem. Los nám pak přiřkl skupinu "smrti" se Spartou Praha, Baníkem Ostrava a Viktorií Plzeň. Samozřejmě doufáme, že situace na začátku roku 2021 bude příznivá a atraktivní semifinálové zápasy se budou moci bez problémů odehrát.

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B