FK Frýdek-Místek - FK Pardubice 0:0

Ve 24. kole FNL jsme sehráli v domácím prostředí bezbrankovou partii s Pardubicemi.
24.kolo (22.4.2017) | Stovky
FK Frýdek-Místek - FK Pardubice
0:0


Komentář

Důležitost střetnutí byla na obou aktérech zřejmá již při předzápasovém rozcvičení. Oba celky byly soustředěné, nikdo pak nechtěl v utkání udělat rozhodující chybu. Obě obrany v čele s bezchybnými gólmany pak zařídily, že se diváci nakonec kýžených branek nedočkali. Duel 24. kola Fortuna národní ligy tak nakonec skončil bezbrankovou remízou.

"Velké díky patří všem, kteří v sobotním odpoledni přišli na Stovky podpořit náš tým. Život je těžký a skuteční fandové jsou k nezapomnění. Spolu s nimi a srdnatým výkonem jsme našli sami sebe. Atmosféra byla drsná a bude. Každopádně díky všem, kteří klub podrželi ve složité atomové situaci. Díky kotli, fandům, hráčům. Dokázali jsme, že se rvát umíme," shodlo se vedení klubu MFK Frýdek-Místek.

MFK Frýdek-Místek - FK Pardubice 0:0

Rozhodčí: Rejžek - Antoníček, Horák. ŽK: 28. Kayamba (P). Diváci: 521.

Frýdek-Místek: Prepsl - Ilko, Literák, Klabník, Švrček - Byrtus (80. Mugove), Šumský, Šichor (68. Spasojević), Hykel - Vyskočil (88. Termanowski) - Ševčík. Trenér: Miroslav Nemec.

Pardubice: Knobloch – Křapka, Piroch, Šejvl, Shejbal – Kudrna - Kayamba, Řezníček (88. Kovář), Jeřábek, Ladra (73. Fousek) – Petráň. Asistent trenéra: Jiří Krejčí.

Ohlasy trenérů

Miroslav Nemec (trenér Frýdku-Místku): Utkání jsme chtěli zvládnout, jelikož jsme po té sérii zápasů bez vítězství chtěli naplno bodovat. To nakonec nevyšlo, ale v daném momentě se bod do tabulky počítá. V defenzívě jsme chtěli pracovat na sto procent, což konečně vyšlo. Právě s defenzivní prací mužstva jsem maximálně spokojen. Teď nás čeká derby v Třinci. Těší mě, že se nám do kádru pomalu vrací zranění hráči, ať už to byl dnes Šichor. Také jsem rád, že se kluci na derby nevykartovali. Do Třince se těšíme a věříme, že nás tam opět podpoří naši úžasní fanoušci, kteří s námi jezdí všude po republice.