Na Baník s ligovými hráči jsme nestačili

Na zápas , který se odehrál na zrekonstruovaných Bazalech a ve kterém jsme si chtěli poměřit síly s talentovanými mladíky rezervy Baníku, jsme se všichni těšili.

Ovšem k této konfrontaci nedošlo. Baník nasadil do tohoto zápasu osm hráčů kádru A týmu a podle toho taky vypadal

následující průběh utkání. Byli jsme tímto prakticky donuceni zaměřit se na poctivou defenzivu a čekat na ojedinělé brejkové situace. Ty se nám v prvním poločase bohužel, až na jednu vyjímku, nedařilo aplikovat do naší hry. A to z prostého důvodu. Baník nám to svou kvalitou na všech postech jednoduše neumožnil. Na druhou stranu, i když jsme byli pod neustálým tlakem, tak jsme domácí do nějakých velkých šancí nepouštěli. Gól jsme v prvním poločase dostali po dlouhém odkopu za naší obranu a rychlejší reakci hráčů Baníku v otevřeném prostoru.

Nástup do druhého poločasu byl z naší strany už aktivnější, zbytečně velký respekt jsme jako by nechali v kabině a 15 - 20 min. z naší strany bylo poměrně slušných. Dokázali jsme častěji kombinovat, dostávat se v útočné fázi k centrovaným míčům a vytvářet si nějaké náznaky šancí a zakončení.

Bohužel v 65 min. jsme dostali po rohu laciný druhý gól, kdy míč spadl překvapenému domácímu hráči na nohu, od které se odrazil do naší sítě. To nás definitivě zlomilo a Baník opět začal na hřišti kralovat až do konce utkání.