ZIMNÍ PŘÍPRAVA A TÝMU ZAHÁJENA

Frýdek-Místek

Lipina zahájila zimní přípravu s kompletním kádrem podzimní části, mimo Davida Kučery, kterému skončilo dohodnuté „hostování“ s 1. BFK Frýdlant nad Ostravicí a Michaela Gergely, který je zatím v přípravě Baníku Ostrava. Zájem o zapojení obou hráčů do kádru Lipiny však trvá.

Pro zranění zůstává v rekonvalescenci urostlý Lukáš Neuer, který k nám přestoupil z Olomouce. Lukášovi proto přejeme brzké zotavení po náročné operaci křížového vazu a věříme, že řady Valcířů posílí hned, jak to bude možné.

Marek Bielan (obránce, 21 let) přichází z prvoligové Karviné, za kterou hrál také jeho otec, který si v sezóně 98/99 zahrál za týž klub I. Ligu. Marek Bielan si zkusil také atmosféru za Karvinský A tým, převážně však působil v celostátní juniorské lize a B týmu.

Jakub Massaniec (obránce, 24 let) si svůj první debut v MSFL započal již ve svých 18 letech za Hlučín, za který také nastoupil ve 3. kole poháru FAČR proti Viktorii Plzeň.

Pavel Zupko (záložník, 28 let) přichází z MFK Havířov, se kterým jednáme o jeho přestupu.

Marko Stanojkovič (záložník, 21 let) k nám přichází na testy ze sousedních Vítkovic. Marko je odchovancem Kopřivnické kopané. Působil v mládežnických týmech Baníku Ostrava a následně přestoupil do Vítkovic.

Do zimní přípravy se zapojí průběžně také další hráči, o jejichž jménech budeme fanoušky informovat průběžně. V jednání je několik hráčů, ale zatím své štěstí zkoušejí ve II. Lize.  

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek