Proti Sigmě bez bodu

Frýdek-Místek

"Dnes jsme přivítali na Stovkách druhý celek tabulky Sigmu Olomouc. Do zápasu jsme nevkročili tou správnou nohou, byli jsme bojácní, měli jsme hodně ztrát a nedokázali jsme udržet míč na útočné polovině. Po jedné takové ztrátě útočník Sigmy šikovně využil nohy za svým tělem a kopala se penalta, kterou Sigma využila. Na hřišti začala být ta pravá Lipina až do 30. minuty, kdy se hra vyrovnala. Místy jsme byli i více na balóně ale bohužel do žádné větší šance jsme se nedostali.

Druhý poločas byl naprostým opakem toho prvního. Měli jsme lepší pohyb, zkvalitnili jsme kombinaci a Sigmu jsme na dobrých 30 minut přikovali na jejich polovinu. Ve fotbale už to tak bývá, že když útočíš, máš více okének vzadu tak toho soupeř využije. Sigma toho využila na 100%. Třetí gól byl velmi bizardní, kdy se do odkopu našeho stopera připletl hostující útočník a míč skončil za zády brankáře Gergely.

Dnes body bohužel ve Stovkách nezůstaly. Pevně ale věřím, že se nám již budou vyhýbat nemoci, které nás sužovaly dva týdny, kvalitně se připravíme na Hlučín a přivezeme body!" Trenér A-týmu Robert Pištěk.

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek