BOD ZE ZLÍNA

LETNÁ - Zlín

“Bohužel ponaučení z domácího zápasu s Blanskem nepřišlo. Po výborných 30 minutách kdy jsme první gól vstřelili po krásném tandemu Konečný Burgo, který krásně předložil Barkovovi a bylo to 0:1.

Druhý gól přišel po úniku Konečného po levé straně, který předložil balón Kovaříkovi a bylo to 0:2. Přišla další obrovská šance, kdy centrovaný míč do šestnáctky podal Rubý a Blejchař se objevil sám před golmanem, který předvedl výborný zákrok. Od té doby přišlo uspokojení a iniciativu začali přebírat domácí. V poločase jsme upozorňovali mužstvo na to, že je potřeba navázat na začátek utkání a nedostat domácí do hry.

Bohužel přišel opak. Začali jsme být nezodpovědní směrem dozadu, přicházelo množství ztrát a domácí nás dostali pod tlak, ze kterého vyústily 2 góly a stav byl vyrovnán. Hra se začala přelívat ze strany na stranu a čekalo se kdo zvrátí stav na svojí stranu, což se už nestalo a ze Zlína vezeme bod. Další kaňkou je zranění Manzii, které je další v řadě. Musíme se zmobilizovat a zvládnout dva domácí zápasy se Znojmem a Vrchovinou.” Trenér A-týmu Robert Pištěk.