Na Stovkách se konal den dětí

Za krásného slunečného dne se ve středu 15. 6. na hlavním hřišti stadionu Stovky, ku příležitosti oslav 100 let fotbalu ve Frýdku-Místku, konal den dětí. Akce se zúčastnilo zhruba 130 dětí v předškolním věku, z mateřských školek Campany, Berušky, Mateřídoušky a Naděje, které postupně zdolávaly šestnáct disciplín, jež si pro ně přichystali místní trenéři mládeže. Klub by chtěl zároveň poděkovat partnerům akce, kterými byli Česká podnikatelská pojišťovna ČPP a RK Chlebek s.r.o.

Jsem moc rád, že se tahle akce podařila takhle zorganizovat a mohli jsme si užít den plný pohybu, učení se novým dovednostem, zdolávaní různých překážek, a hlavně den plný zábavy. Velké díky patři určitě dětem, které se ničeho nebály a s velkým odhodláním a zaujetím se snažily všechny připravené disciplíny zdolat. Děkuji i paním učitelkám za to, že byly ochotné s dětmi přijít. Chtěl bych taky moc poděkovat mým kolegům trenérům a trenérkám, kteří se svých úkolů zhostili jako velcí profíci a ve všech disciplínách se snažili dětem pomoci a vykouzlili jim úsměv na tváři," okomentoval celou akci hlavní organizátor a zároveň šéftrenér přípravek Lukáš Papřok.

Nesmím zapomenout také na naše správce hřišť, protože jenom díky nim jsme mohli tento den udělat na našem krásném hlavním hřišti. A komu musím ještě vysmeknout poklonu, je má kolegyně Janča Sikorová, která mi pomáhala tuto celou akci zorganizovat a ukázala, že není jenom skvěla trenérka ale i organizátorka. Ještě jednou všem zúčastněným moc děkuji a těším se, že se v co největším počtu potkám s dětmi na fotbalovém tréninku u nás na Stovkách,“ dodal Papřok.

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FC Slovan Rosice
FK Frýdek-Místek