Válcovny se utkají s béčkem Zbrojovky Brno

Už zítra se Frýdek-Místek představí v prvním zápase přípravy na půdě béčka Zbrojovky Brno od 11:00. Kádr Frýdeckomísteckých byl navíc doplněn o dva zahraniční hráče.

Je tady první přípravné utkání Frýdku-Místku v nové sezóně 2022/23. Už zítra v sobotu 9. července odcestuje Lipina na stadion Srbské, kde odehraje zápas na vedlejším hřišti. Zbrojovka Brno B v minulém ročníku působila v Divizi D a skončila na druhém místě s 53 body. Nejlepším střelcem jihomoravského města se stal se čtrnácti góly Fabián Matula. 

V tomto týdnu doplnili kádr Válcoven na přípravu další hráči. Prvním je Tomáš Kirschner a druhým zahraniční hráč z Třince Tunisan Iheb Hadj Khalifa. Jeden trénink absolvoval také Španěl Xavi Linaret, který ovšem na vlastní žádost odletěl zpět do Španělska a v přípravě pokračovat nebude. Úvodní výkop zápasu je naplánován na 11:00.


Sestava na přípravu

Brankáři: Michael Gergela, Jiří Prokel

Obránci: Michal Velner, Jakub Blejchař, Lukáš Neuer, Matteo Burgo, Jakub Massaniec, Jan Nevřela, Lukáš Dadak, Štěpán Vykopal

Záložníci: Tomáš Hykel, Pavel Zupko, Patrik Rubý, Jan Martiník, Marek Kostka, Ondřej Maléř, Iheb Hadj Khalifa, Tomáš Kirschner

Útočníci: Marián Kovařík, Lukáš Raab, Jakub Vidiševský, Tomáš Kohút

×
Dnes v 15:30 | A-tým
FK Frýdek-Místek
MFK Karviná B