V prvním kole derby | rozpis MSFL podzim 2023/24

Minulý týden nám skončila sezóna 2022/23, ve které se Frýdek-Místek umístil na 10. místě. Nyní už máme rozlosován další ročník Moravskoslezské fotbalové ligy. V té se představí tři nové týmy, jenž postoupily z divize, kterými jsou rezerva Karviné, Start Brno a Tatran Bohunice. Lipinu čeká v první kole derby na půdě Frýdlantu nad Ostravicí.

Včera se v Olomouci rozlosoval nový ročník Moravskoslezské fotbalové ligy. Celkově Lipina v srpnu odehraje čtyři utkání a hned první kolo nabídne pikantní duel Válcoven s Frýdlantem nad Ostravicí. V září čeká Frýdeckomístecké mimo jiné také anglický týden, jehož hlavní duel přijde uprostřed týdne a to doma s Třincem. Naposled jsme s tímto rivalem odehráli mistrovské utkání ve druhé nejvyšší soutěži v sezóně 2017/18, které skončilo remízou 2:2.

Také říjen nabídne pořádnou porci zápasů. Hned zpočátku měsíce přivítáme Hlučín a posléze se střetneme s nováčky Startem Brno a Bohunicemi. V listopadu se bude dojíždět podzimní část, kdy Válcovny čekají tři utkání. Poslední zápas v tomto roce odehrají s rezervou Baníku Ostrava.

Celý program si můžete stáhnout z přiloženého plakátu.

Data zápasů jsou pouze orientační dle rozlosování. V následujících týdnech se bude vše upřesňovat!

×
Dnes v 16:00 | A-tým
FK Frýdek-Místek
FC TRINITY Zlín B