Na začátek mistr soutěže | rozpis 1. dorostenecké ligy podzim 2023/24

Máme rozlosováno! Kategorie U19 a U17, jak je dobře známo, si následující sezónu zahrají 1. dorosteneckou ligu, do které postoupily společně se Slovanem Liberec. A hned v prvních dvou zápasech se Valcíři představí doma se Spartou a Baníkem.

Naposled se 1. dorostenecká liga hrála ve Frýdku-Místku v sezóně 2017/18. Frýdeckomístečtí mladíci skončili na posledním 18. místě s počtem 19 bodů. Udržet se byl velmi těžký úkol, neboť padaly hned čtyři týmy. Společně s námi šli o soutěž níž také Opava, Bohemians Praha 1905 a Teplice. Nyní se na Stovky první liga opět vrací. A hned první utkání nabídne duel se samotným mistrem minulé sezóny. Sparta Praha totiž celou soutěž ovládla s počtem 62 bodů.

Ve druhém utkání se frýdeckomístečtí mladíci znovu představí doma a to v derby s Baníkem Ostrava. Ten se v minulém ročníku málem vyšplhal na samotný vrchol soutěže, ovšem v posledním utkání podlehl právě pražské Spartě a skončil tak na 4. pozici s počtem 57 bodů. Celou podzimní část ukončí Valcíři v Praze proti sešívaným, neboli Slavii.

Celý program si můžete stáhnout z přiloženého plakátu.

Data zápasů jsou pouze orientační dle rozlosování. V následujících týdnech se bude vše upřesňovat!