V Sedlištích s Považskou Bystricou

Máme tady první přípravné utkání letošní sezóny. V nedalekých Sedlištích se Válcovny utkají s druholigovým slovenským celkem Považskou Bystricou. Ta se v minulé sezóně umístila na 9. pozici. Frýdeckomístečtí sehrají celkem čtyři přípravná utkání. Úvodní výkop úvodního duelu letní přípravy je v sobotu 8. července od 11:00.

Trenér Robert Pištěk: Letní příprava je typická tím, že je krátká, i proto jsme kluky nechtěli zahltit řadou zápasů. Vybrali jsme čtyři soupeře kvalitativně od druhé ligy přes MSFL až po divizi. První dva zápasy budou ve znamení zkoušení hráčů na určitých postech, hráči budou hodně rotovat. Od zápasu s Třincem bychom chtěli již sestavu ustálit. Kádr jsme chtěli udržet a jen zkvalitnit na určitých postech. Fotbal je ale takový, že se situace rychle mění a my poté musíme reagovat.


Úvod letní přípravy

Dnes A-tým zahájil letní přípravu na novou sezónu pod stejným realizačním týmem v čele s hlavním trenérem Robertem Pištěkem a asistentem Markem Smrčkou. Již v sobotu Lipina poprvé vyzkouší nové hráče, které ale zatím zmiňovat nebudeme z administrativních důvodů. Nabídneme Vám ochutnávku v podobě fotogalerie z dnešního tréninku. Slíbit můžeme několik zajímavých jmen a také návrat dlouholetého hráče Válcoven. Staronové tváře ale můžete vidět v sobotním utkání v Sedlištích.

Jak již zmiňoval trenér Pištěk, Frýdeckomístecké čekají celkem čtyři utkání. Po zápase s Považskou Bystricou se ve středu utkají také s Hlubinou a celý týden ukončí s Třincem. Generálka je naplánovaná na 22. července v Havířově.

Fotogalerie