Marek Čech posílil realizační tým Valcířů

Bývalý vynikající brankář Marek Čech se stal asistentem trenéra a zároveň i trenérem brankářů.

Klubové vedení MFK Frýdek-Místek a.s. se rozhodlo posílit realizační tým druholigových A mužů o dalšího člena. K týmu se v tomto týdnu připojil bývalý vynikající gólman Marek Čech, který se stal asistentem trenéra a zároveň i trenérem brankářů. Tuto funkci bude v klubu vykonávat společně s ikonou Valcířů Svatoplukem Schäfrem. "Markovy obrovské mezinárodní zkušenosti nabyté v jeho kariéře chceme využít nejen směrem k našim brankářům, ale také i směrem k našemu mladému týmu," řekl Radim Mamula, generální ředitel klubu MFK FM a.s.


PŘEDSTAVENÍ MARKA ČECHA

Narozen: 8. dubna 1976 v Ostravě
Hráčská kariéra: FK Slavia Orlová, FC Baník Ostrava, VTJ Hranice, TJ VP Frýdek-Místek, FC NH Ostrava, TŽ Třinec, MŠK Žilina, FC Spartak Trnava, FC Slovan Liberec, FK Luč-Energija Vladivostok (RUS), FK Lokomotiv Moskva (RUS), FK Žemčužina-Soči (RUS), FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, Delhi Dynamoc FC (Indie)
Úspěchy: 2x mistr ligy (2005/06 s Libercem a 2013/14 se Spartou Praha), 1x bronzový v lize (2011/12 s Viktorií Plzeň), 1x vítěz Českého poháru (2013/14 s pražskou Spartou)

Foto: Internet